Harbour Park facade
Harbour Park
Harbour Park gård
Harbour Park tag
Harbour Park tag
Harbour Park altan
Harbour Park stue
Harbour Park køkken
Harbour Park soveværelse

Harbour Park

København · Nordhavnen
Ejerboliger · Færdig

Beskrivelse

Grønt byggeri inspireret af havnens arkitektoniske arv.

Lejlighederne i Harbour Park bliver havnens bedst beliggende. Direkte til Sandkajen mod syd, med udsigt til den nye FN By, og med Redmole kanalen mod øst, får 50% af lejlighederne direkte udsigt over havnen.

Bebyggelsen er inspireret af stedets arkitektoniske arv med smukke tunge, murede facader ved den brede havnekaj. Dynamikken i Frihavnens tunge havneindustri erstattes nu af Sandkajens dynamiske udendørsfaciliteter for beboere og besøgende i området.

Karréens arkitektur tager udgangspunkt i den klassiske Københavnske byggestil med lyse, gennemlyste lejligheder, aktive og åbne stueetager der indbyder til et besøg indenfor eller ophold langs facaderne. Karréen har i kraft af sin veldefinerede form, et regulært gårdrum med optimale lysforhold og læ.

Husets skala nedbrydes gennem skift i facadematerialer og spring i højde fra 4 til 6 etager. På husets højeste tagflader etableres grønne tage, med solpaneler. De laveste tagflader ligger delvist i læ og indrettes til tagterrasser, hvor beboerne kan mødes indenfor semiprivate rammer. De fleste lejligheder har egen altan, tagterrasse eller have.

Lignende byggerier (131)

Skriv en kommentar

Størrelser
Værelser

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Totalentreprenør
  • Ejendomsmægler
Scroll Up