Jackie Phillip
Harbour Park facade
Harbour Park
Harbour Park gård
Harbour Park tag
Harbour Park tag
Harbour Park altan
Harbour Park stue
Harbour Park køkken
Harbour Park soveværelse

Harbour Park

København · Nordhavnen
Ejerboliger · Færdig

Beskrivelse

Grønt byggeri inspireret af havnens arkitektoniske arv.

Lejlighederne i Harbour Park bliver havnens bedst beliggende. Direkte til Sandkajen mod syd, med udsigt til den nye FN By, og med Redmole kanalen mod øst, får 50% af lejlighederne direkte udsigt over havnen.

Bebyggelsen er inspireret af stedets arkitektoniske arv med smukke tunge, murede facader ved den brede havnekaj. Dynamikken i Frihavnens tunge havneindustri erstattes nu af Sandkajens dynamiske udendørsfaciliteter for beboere og besøgende i området.

Karréens arkitektur tager udgangspunkt i den klassiske Københavnske byggestil med lyse, gennemlyste lejligheder, aktive og åbne stueetager der indbyder til et besøg indenfor eller ophold langs facaderne. Karréen har i kraft af sin veldefinerede form, et regulært gårdrum med optimale lysforhold og læ.

Husets skala nedbrydes gennem skift i facadematerialer og spring i højde fra 4 til 6 etager. På husets højeste tagflader etableres grønne tage, med solpaneler. De laveste tagflader ligger delvist i læ og indrettes til tagterrasser, hvor beboerne kan mødes indenfor semiprivate rammer. De fleste lejligheder har egen altan, tagterrasse eller have.

Kort

Lignende byggerier (130)

Skriv en kommentar

Størrelser
Værelser

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Totalentreprenør
  • Ejendomsmægler
  • Bolighed Købermægler
Scroll Up