Bolighed
haurumhus
haurumhus

Haurumhus

Skanderborg
Lejeboliger · Under opførelse

Beskrivelse

Byggeriet ”Haurumhus” indebærer nybygning af 23 boliger, erhverv og p-kælder. Byggeriet indeholder erhverv samt lejelejligheder med altan og en flot fælles tagterrasse med udsigt over Skanderborg Sø.

Nybyggerier til Skanderborg

Bebyggelsen rummer 23 boliger, som primært består af 3-værelses lejelejligheder – alle med altan og adgang til fælles tagterrasse, hvorfra beboerne får en spektakulær udsigt over byens tage og Skanderborg sø. Boligerne henvender sig både til børnefamilier som til par og singler, der drømmer om at bo centralt midt i Skanderborg by. Funktionelle planløsninger med gennemgående opholdsrum/køkken og store rum medvirker til, at lejlighederne fremstår åbne, lyse og indbydende.

Den markante hjørnebebyggelse er udformet som et længehus i 3 og 4 etager. Bebyggelsens facader er vertikalt opdelt med skift i teglens farvenuance, hvilket medvirker til at nedbryde bebyggelsens skala. Bebyggelsen vil dermed komme til at indgå i et fint samspil med midtbyens øvrige bygninger. Håndstrøgne teglsten og elegante stålaltaner skaber en levende og varieret facade.

Kort

2 kommentarer

 • Sonja Lund Mogensen
  2 måneder siden

  ønsker mere indformation om Haurumhus i Skanderborg, hvad evt. str. lejligheder og om det er lejebolig og evt. huslej

  • Troels - Nybygget.dk
   2 måneder siden

   Hej Sonja,

   Vi er ikke bekendt med yderligere detaljer omkring lejemål og indflytning endnu desværre. Det afhænger af hvornår bygherren åbner op for udlejningen.

   Mvh Troels – Nybygget.dk

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Værelser

Yderligere information

 • Bygherre
 • Arkitekt
 • Ingeniør
 • eBoligadvokat
Scroll Up