Havblik Køge
Havblik Køge
Havblik Køge

Havblik

Køge
Ejerboliger · Færdig

Beskrivelse

Boligkomplekset, Havblik, består af et trelænget byggeri med varierende højde, som åbner sig ud mod strandengen med et stort gårdrum. Det er hensigten, at strandengens særlige natur trækkes helt ind i gården, og på taget bliver der flere terrasser, hvorfra man kan nyde udsigten over byen, stranden og Køge Bugt. Byggeriet kommer til at rumme 66 lejligheder i størrelsen 68 til 142 kvadratmeter og får egen parkeringskælder. Komplekset er tegnet af Årstiderne Arkitekter.

Beboerne i de 66 lejligheder får en attraktiv kombination af by- og strandbolig med en suveræn udsigt. Med maritim natur og samtidig masser af liv og aktiviteter året rundt. Der er ikke bopælspligt i boligerne.

Smukt nærområde ved Køge Å

Havblik er skabt til alle, der drømmer om storslået havudsigt og perfekt strandbeliggenhed. Og samtidig blive en del af det aktive og levende miljø på Søndre Havn. Køges nye bykvarter ved kysten. Boligerne individualiseres efter livsstil og behov, så man trives bedst og finder sig hjemme. Boligen tilpasses egne drømme og ønsker gennem valg af materialer. Der kan vælges mellem en række forskellige kvalitetsmaterialer både til køkken og badeværelser. Ligesom der er mulighed for at vælge mellem flere typer gulve.

 

Lignende byggerier (7)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Ejendomsmægler
  • Energimærke
  • Website
Scroll Up