Mølbak
Havhusene facade
Havhusene - Stue
Havhusene - Køkken
Havhusene - Stue

Havhusene

København · Amager Strand
Ejerboliger · Færdig

Beskrivelse

Havhusene består af 25 attraktive 3-5-værelses lejligheder lige ved Amager Strandpark. Kendetegnende for alle boligerne er en indretning i skandinavisk stil med lyse asketræsgulve, gulvvarme i alle rum, køkken fra HTH i tidløst og minimalistisk nyt VH-7 design, lækre badeværelser samt elevator med direkte adgang til p-kælder. Flere af lejlighederne har to badeværelser, og i alle lejligheder får du mindst to altaner eller eget privat havestykke.

Området giver dig ud over skøn natur, talrige muligheder for indkøb, cafeer og restauranter – og vil du ind til byen, er der blot 7 min. med metroen fra Øresund.

I Havhusene får du en unik bolig med et smukt design og en effektiv planløsning. Her får du alt, hvad du har brug for, hvad enten du lever et moderne familieliv eller søger et attraktivt område til at nyde dit otium. Boligerne findes i mange forskellige størrelser og med stor varietet i udearealerne; enten i form af egen have med terrasse eller flere gode altaner.

De 25 lejligheder varierer i både størrelse og indretning og findes fra 96 m2 op til 134 m2, fordelt på 3-5 værelser. Deres forskelligheder giver dig en unik mulighed for at finde præcis den lejlighed, som dækker dine behov. Alle lejligheder er indrettet med åbent køkken, og arkitekten har gjort sig umage med at placere køkkenet, så det på trods af sin åbenhed ikke dominerer opholdsrummet. Køkkenet er lyst og enkelt og falder naturligt ind i det moderne hjem. Alle lejligheder har fra alrummet direkte adgang til udendørsarealer i form af enten altan eller havestykke.

Lejlighederne i Havhusene er indrettet i stilrene og smukke tidløse materialer af god kvalitet. Kendetegnende for alle boligerne er en indretning i skandinavisk stil med lyse, asketræsgulve i opholdsrum og værelser. Køkkenet VH-7 er af dansk kvalitet fra HTH; et tidløst og minimalistisk nyt design, som er et klassisk og gennemtænkt look med bordplade i 30 mm hvid gennemfarvet laminat. De rene linjer og rette vinkler åbner rummet og giver køkkenet et elegant og moderne udtryk. Dette enkle og elegante design i HTHs VH-7 serie, går naturligvis igen i alle boligens øvrige skabe og badeværelsesindretning. Badeværelserne er stilrene med store, rustikke 30 x 60 klinker på gulvet og i bruseområdet.

Lignende byggerier (21)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Størrelser
Værelser

Yderligere information

  • Bygherre
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
Scroll Up