Havhuset, Strandlodden
Havhuset, Strandlodden
Havhuset, Strandlodden
Havhuset, Strandlodden
Havhuset, Strandlodden
Havhuset, Strandlodden
Strandlodden Havhuset

Havhuset, Strandlodden

København · Amager Strand
Ejerboliger · Færdig

Beskrivelse

Havhuset ligger midt i en grøn have med mindre end 500 meter til Amager Strandpark. Her får beboerne direkte udsigt til Øresunds bølger og masser af dagslys. Hver lejlighed er bygget ud fra optimal benyttelse lys, funktionalitet og udsigt.

Til lejlighederne hører op til to brede altaner. I stueplan, hvor der både findes rækkehuse og lejligheder, er der hyggelige, private terrasser. Øverst i penthouselejlighederne får beboerne en tagterrasse og et taghus, der kan bruges som en stue med dagslys.

Alle boligernes køkkener er dansk håndværk. Det samme er elementerne i badeværelserne.

Strandloddens fremadstormende nærområde

Strandlodden er endnu et nyopført, fedt område på Amager. Området er i en positiv udvikling og især området omkring Strandlodsvej, hvor der er kommet café, døgnåbent fitness, specialbutikker, to dagligvarebutikker, mm. Som en del af lokalplanen skal Strandlodsvej, som kvarteret ligger på, ende med at være en central bygade for hele området.

Derudover kan du finde Amager Strand, der har en 4,6 km lang strand, der både er familievenlig og til de unge. Den store fælles have omkring Strandloddens fem bygninger får området til at hænge sammen. Her kan du finde legepladser og et grønt, levende miljø med legepladser, cykelparkering og havearealer med boldbane og grillplads. Der plantes blomme- og æbletræer, som alle beboere kan plukke fra.

Øresund metrostation ligger kun 500 meter fra din hoveddør. Med 3 minutter imellem togene i myldretiden og 6 minutter resten af døgnet, er der aldrig langt hjem fra Københavns øvrige bydele. Hvis du er til bilen tager det ganske minutter at nå både motorvej og indre by fra kvarteret. På Cykel tager det også kun omkring fem minutters tid at nå Langebro. Der er derudover planer om at lave Amagerbanen om til en cykelsti.

Det behøver ikke at tage meget mere end et kvarter at komme fra dit hjem til centrum af byen.

 

 

Lignende byggerier (21)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Antal enheder
  • Samlet areal
  • Website
Scroll Up