Advice Ejendomsadministration
Havnebryggen Pollux
havnebryggen pollux islands brygge
havnebryggen pollux
havnebryggen pollux
havnebryggen pollux

Havnebryggen Pollux

Islands Brygge
Ejerboliger · Færdig
Fra 4.599.000 kr

Beskrivelse

PensionDanmark og NCC opfører det nye kvarter, HavneBryggen, på Islands Brygge. Hele bydelen er tænkt og tegnet af Henning Larsen Architects. De 70 eksklusive ejerlejligheder i Havnebryggen Pollux vil bestå af luksusmaterialer med fin mulighed for dig til at kunne indrette det indvendige. Lejlighederne vil som udgangspunkt bestå af ét stort fællesrum, men der vil, enten under opførslen eller når man er flyttet ind, være mulighed for at øge og reducere rumantal alt efter, hvad der er behov for.

Bæredygtigt byggeri på Islands Brygge

Bygningen er bygget ud fra en række bæredygtige tiltag. Bl.a. har man forsøgt at skabe forudsætningen for et godt indeklima ved at installere tekniske anlæg med mulighed for personlig styring samt planer om topklasse isolering.

Derudover stræber man også efter at materialerne skal være så miljøvenlige som muligt.  Man har minimeret giftholdige materialer, brugt genanvendelige materialer og valgt disse ud fra livscyklusanalyser, så disse skal kunne genanvendes, når byggeriet ikke længere skal bestå.

Materialerne består bl.a. af FSC-certificeret træ og genbrugstegl. Ydermere vil der blive pålagt solceller på taget samt være vandafledning til havnebassinet.

Alt dette har resulteret i, at bygningen er blevet bæredygtighedscertificeret til DGNB Guld.

Område

Områdets første boliger bygger på en vision om at forene de rekreative kvaliteter fra henholdsvis Amager Fælled og Københavns Havn i en ny særlig identitet for netop ”Havnebryggen”.

Uanset om du er til afslapning eller en impulsiv grillaften, er det nærtliggende, store græsareal ved havnebadet helt ideelt. Havnebadet har altid et imponerende fremmøde på sommerdage, som du vil bo få minutters gang fra.

Sådan får du en bolig i Havnebryggen Pollux

Du kan enten reservere en bolig på Havnebryggen Pollux’ hjemmeside eller gennem LivingHomes, der er ejendomsmæglere for nybyggeriet.

Kort

Lignende byggerier (13)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Totalentreprenør
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
  • Energimærke
  • Website
  • Busybees
Scroll Up