Havnebryggen Sirius
Havnebrygge Sirius

Havnebryggen Sirius

København · Islands Brygge
Ejerboliger · Under opførelse

Beskrivelse

På Islands Brygge opfører Pensiondanmark 116 bæredygtige lejligheder, i form af byggeriet Havnebryggen Sirius. Havnebryggen Sirius er Pensiondanmarks seneste addition til de allerede opførte Havnebryggebyggerier, Polaris, Pollux og Castor. Bebyggelsen består af to tårne, på hver især 14 etager, fordelt på 14.000 m2. Der er anlagt en parkeringskælder på i alt 6400 m2. De 116 lejligheder fordeler sig på enheder i størrelsen 72-171 m2. Alle lejlighederne er opført med altaner. Opførslen eksekveres i to etaper, og de første boliger ventes indflytningsklare i 2022.

Bæredygtighed – Et gennemgående tema

I alle byggeriets facetter er bæredygtighed et nøgleord. Alt fra materialevalg, til det arkitektoniske udtryk har sine rødder i bæredygtighed. Ejendommens facade er stærkt domineret af altanarealer, med indbyggede altankasser. Her er hensigten at grøn beplantning, der kan udstå klimaet, skal præge facaden, uden at lysindfaldet i lejlighederne forringes. Planterne vandes kontinuerligt af ejendommens eget selvvandingssytem, bestående af opsamlet regnvand, der derved genanvendes. Byggeriet forventes at modtage DGNB GULD bæredygtighedscertifikatet.

Området Islands Brygge

Havnefronten på Islands Brygge har i de seneste år været i en rivende udvikling, der nu fortsætter med etableringen af Havnebryggen Sirius. Kort fra bebyggelsen finder man det fantastiske havnebad, hvor Miljøkontrollen sørger for at  vandkvaliteten i havnebadets 5 bassiner, er helt i top. Er man ikke den store vandhund, så er det muligt at nyde havnefronten, hvor plæner og grønne arealer skaber en skøn kulisse. I meget kort afstand fra bebyggelsen er der etableret en Irma, mens området også byder på restaurationer og caféer.

Lignende byggerier (14)

2 kommentarer

 • Carsten Boesgaard
  5 måneder siden

  Hej,
  Har I nogen ide om hvornår Der kommer mere information om Sirius projektet?
  Med venlig hilsen.
  Carsten Boesgaard

  • Troels - Nybygget.dk
   5 måneder siden

   Hej Carsten,

   Det forventes at salget går i gang om 2-3 måneder. Men du kan tage direkte fat i mægleren Maria fra Sweet-Homes allerede nu på 24640788 for at høre mere!

   Mvh Troels – Nybygget.dk

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Faciliteter

Altaner
Elevator
Parkeringskælder

Yderligere information

 • Bygherre
 • Arkitekt
 • Totalentreprenør
 • Antal enheder
 • Samlet areal
Scroll Up