Havnebryggen
Havnebryggen
Havnebryggen Polaris fra Islands Brygge
Havnebryggen
Havnebryggen Polaris
Havnebryggen Polaris altan
Havnebryggen Polaris spisebord
Havnebryggen Polaris spiseplads
Havnebryggen Polaris udsigt
Havnebryggen Polaris lys
Havnebryggen Polaris stue
Havnebryggen Polaris soveværelse

Havnebryggen Polaris

København · Islands Brygge
Ejerboliger · Færdig

Beskrivelse

PensionDanmark og NCC opfører det nye kvarter, HavneBryggen, på Islands Brygge. Hele bydelen er tænkt og tegnet af Henning Larsen Architects. HavneBryggen Polaris er første del af byggeriet.

I de to bygninger Polaris 1 og Polaris 2 er alle lejligheder orienteret mod den fantastiske udsigt. De store panoramavinduer lader solen stråle frit ind i boligen – og giver dig frit udsyn over havneløbet. En stor del af året kan du lade dørene stå åbne til altanerne, som er skønne ekstra rum, der indbyder til ren afslapning, og hver eneste bolig i HavneBryggen Polaris har minimum to dejlige altaner eller terrasser med gode læforhold.

Boligerne er første del af det ca. 55.000 m2 store boligbyggeri ”HavneBryggen”, som opføres på Islands Brygge. Henning Larsen Architects har udviklet en designmanual for hele området og designet de første 120 boliger, som opføres over en periode på to år.

Både designmanualen og områdets første boliger bygger på en vision om at forene de rekreative kvaliteter fra henholdsvis Amager Fælled og Københavns Havn i en ny særlig identitet for netop ”Havnebryggen”.

”Dette byggeri ligger et helt særligt sted i København. Der er en fantastisk direkte kontakt til havnen, og det er tæt på den grønne natur på Fælleden. Arkitekturen tager afsæt i disse kvaliteter og bruger dem til at give nybyggeriet en attraktiv identitet, der inddrager og skaber nærhed til naturen. Vi er rigtig stolte over at være valgt til at tegne dette projekt,” siger adm. direktør Mette Kynne Frandsen, Henning Larsen Architects.

Bebyggelsen er tegnet med fokus på fleksibilitet i boligernes indretning, en gensidig, tæt relation mellem ude og inde samt gode, komfortable uderum. Hør arkitekt Eva Ravnborg fortælle mere om konceptet bag boligerne i videoen herunder.

”Havnebryggen” realiseres i samarbejde mellem PensionDanmark, NCC, Emcon, Sandbeck og Living Homes. Der skal i de kommende år opføres i alt 500-600 boliger fordelt på fem byggefelter. Byggeriet af de første boliger gik i gang i juni 2015 og forventes at stå færdigt i sommeren 2017.

Lignende byggerier (14)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Totalentreprenør
  • Byggestart
  • Antal enheder
  • Samlet areal
  • Website
Scroll Up