Sales Styling
Havnehusene

Havnehusene

Aalborg
Lejeboliger · Færdig
Fra 4.950 kr pr. md.

Beskrivelse

På Østre Havn i Aalborg finder man Havnehusene, et nybyggeri i flere etaper bestående af lejeboliger med plads til både unge, par og familier. Etape 1. tæller to separate bygninger på henholdsvis syv og ni etager, rangerende fra 55-92 kvm fordelt på to til tre værelser, de største heraf med tilhørende altan.

Etape 2. består af én bygning med springende højder, varierende fra 4 til 13 etager, med tagterrasserne på 4. og 7. etage tilgængeliggjort for alle beboere i bebyggelsen. Lejlighederne fås i størrelser fra 48-98 kvm med 1-4 værelser og tilgodeser ligesom resten af byggeriet tilflyttere af forskellige størrelser.

Moderne arkitektur med historien i fokus

Havnehusene er arkitektonisk inspireret af det tidligere havneområde på Østre Havn, hvor industrielle pakhuse og tårnhøje kornsiloer længe har været kendetegn. På begge etaper i byggeriet er de nedre plan derfor beklædt med røde mursten til minde om netop pakhusene, mens de øvre etager på etape 2. er holdt i hvid beton, inspireret af områdets lyse siloer.

De to bygninger i etape 1. forbindes af altangange, som samtidig fungerer som opholdssted, mens der i midten af byggeriet på etape 2. kan findes en såkaldt kalkhave udstyret med hvide vægge og grønne planter, fungerende som opholdssted for bebyggelsens beboere.
Lejlighederne i begge byggerier er konstrueret med udgangspunkt i nordisk stil, med hvide vægge og naturligt lysindfald i fokus.

En central bydel i forandring

Østre Havn udgør en ny, spirende bydel af Aalborg. Det tidligere havneområde ligger placeret klos op ad flere af byens kulturelle knudepunkter, hvoraf Musikkens Hus og kulturhuset Nordkraft kan nævnes som populære destinationer.

Både byggeriets etape 1. og 2. ligger ud til Stjernepladsen, hvor cafeer, restauranter og indkøbsmuligheder vil præge billedet. Mens den korte afstand til Aalborg centrum danner grundlag for et større udvalg af gågader, shoppingmuligheder og spisesteder.

De omkringliggende havnebassiner kan desuden benyttes til diverse rekreative formål.

Lignende byggerier (13)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Faciliteter

Altaner
Fælles tagterrasse
Parkeringskælder

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Ingeniør
  • Antal enheder
  • Website
Scroll Up