Havnehuset vest
Havnehuset Vest

Havnehuset Vest

København · Nordhavnen
Ejerboliger · Færdig

Beskrivelse

Havnehuset udgør en central del af det bæredygtige byfornyelsesprojekt af Nordhavnen, der skabes med respekt og omtanke for miljøet. Og med øje for en bæredygtig fremtid. Projektet sætter nye standarder for et grønt liv i byen. Og skaber et helt nyt fundament for måden at bo på.

Lyset spiller en central rolle i udformningen af Havnehuset. Hver bolig udføres med gennemtænkte detaljer og materialer. Alle er designet for at bringe lyset i spil og invitere udelivet indenfor.

Få fornemmelsen af at bo i et grønt, bæredygtigt område

Hver bolig er sin egen oase. Havnehuset bygges på en bæredygtig vision, der tager hensyn til brugen af energi, klima og vand. Og som tager afsæt i en fremtidig grøn livsstil.
Den tanke indgår som en naturlig del af boligens indretning. De grønne tage, taghaverne, rekreative områder og pladser udgør den grønne platform.

Havnehuset byder på boliger i flere størrelser. Til dig, der bor alene, jer der bor to og til hele familien. Funktionaliteten er sat i højsædet og der er tænkt i optimalt udnyttelse af hver kvadratmeter. Ydermere er der rig mulighed for at tilpasse boligen og indretningen efter individuelle drømme og behov.

Havnehuset er placeret på kanten til vandet. Men stadig i forlængelse af det attraktive Københavnerkvarter, Østerbro. Det sikrer i dag adgang til en lang række daginstitutioner, gode skoler, sportsaktiviteter og fantasifulde legepladser. Østerbro er også hjemstedet for et attraktivt handels- og caféliv med masser at gode madoplevelser. Havnehuset ligger ved Hamborg Plads, der ligger i forlængelse af Århusgade, der bliver bydelens nye strøggade og samlingspunkt med et stort udbud af butikker og indkøbsmuligheder.

 

Lignende byggerier (131)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
Scroll Up