Havnekanten - havnesiden
Havnekanten - trelleborggade
Havnekanten - birdview
Havnekanten - altan
Havnekanten - stue
Havnekanten - køkken
Havnekanten - soveværelse
Havnekanten - Børneværelse

Havnekanten

København · Nordhavnen
Ejerboliger · Færdig

Beskrivelse

Havnekanten er tegnet af Vilhelm Lauritzen Arkitekter. “For at opnå lejligheder af høj arkitektonisk kvalitet, med udnyttelse af sollys og komfort, skabes boligtyper med hver sin helt særlige identitet.

De lejligheder, der vender mod vandet, har en åben stue i forlængelse af køkkenet med direkte udsigt over havnen.

Samtlige boliger udføres som gennemlyste med optimal udnyttelse af dagslys og udsigt. Der er lagt særlig vægt på, at lyset og udsigten kommer hver bolig til gode. Alle boliger får store rummelige altaner eller store terrasser.

Havnekanten har et varieret facadeudtryk med skiftende rytme og varieret placering af vinduer, altaner, udsparinger og tilbagerykninger, som igen er med til at give en oplevelsesrig bygning. Materialerne er solide med facader i blank mur, der varieres i bløde nuancer. Overfladerne skal kunne modstå vejrlig og forskønnes med tiden.

Enkelte boliger får egen tagterrasse. Derudover skabes en stor fælles tagterrasse, der giver mulighed for udeophold for beboerne. Fra terrassen er der et smukt udsyn ud over havnen med byens tårne i baggrunden.

Det grønne gårdrum skal fremstå som semiprivat med plads til rekreation både i fællesskab og privat. Gården kommer til at udgøre en kontrast mod den offentlige promenade.”

Download materiale

Lignende byggerier (131)

Skriv en kommentar

Størrelser
Værelser

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Totalentreprenør
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
  • Website
Scroll Up