Havnekarréen Helsingør facade
Havnekarréen Helsingør facade
Havnekarréen Helsingør afstand facade
Havnekarréen Helsingør facade
Havnekarréen Helsingør Køkken
Havnekarréen Helsingør køkken/alrum
Havnekarréen Helsingør Stue
Havnekarréen Helsingør Stue
Havnekarréen Helsingør Stue
Havnekarréen Helsingør Stue
Havnekarréen Helsingør soveværelse
Havnekarréen Helsingør badebværelse

Havnekaréen

Helsingør
Ejerboliger · Under opførelse
Fra 4.195.000 kr

Beskrivelse

Centralt beliggende i nordsjællandske Helsingør, omringet af historiske bygninger, finder vi Havnekaréen. Her er uden tvivl tale om byens absolut bedste beliggenhed. Havnekaréen er opført på havnefronten, midt i Helsingør, med udsigt til Kronborg Slot og Øresund. Ejendommen består samlet set af 19 boliger, fordelt på 6 byhuse, og 13 ejerlejligheder. 5 af byhusene opføres i 2 plan, mens de resterende 19 boliger opføres i ét plan. Boligerne er 96-196 m2 store, og har alle adgang til privat parkering. Alle boligerne kommer med enten egen altan eller have. Udendøre kan desuden nydes fra ejendommens grønne gårdrum.

Havnebyen Helsingør

Helsingør er mere end bare færgeruter og bygninger fra renæssancen. Iblandt midtbyens brostensbelagte gader, findes der et væld af forskellige specialforretninger, mens også både caféer og restaurationer præger bybilledet. Foruden strøgadernes butiksliv, findes der desuden et lokalt butikscenter, hvor de fleste behov kan tilfredsstilles. Her findes alt fra lokale etablissementer, til internationale butikskæder.

Afstanden til København

Helsingør er beliggende i den nordligeste del af Nordsjælland, der resulterer i en afstand på cirka 50 kilometer til indre København. Turen kan tilbagelægges i bil på cirka 40 minutter, qua af den nærtliggende og effektive Helsingør Motorvej. Vælger man kollektiv trafik til, så skal der påregnes en rejsetid på cirka 45 minutter, ved benyttelse af kystbanen.

Lignende byggerier (3)

Skriv en kommentar

Størrelser
Værelser

Faciliteter

Altaner
Elevator

Yderligere information

  • Bygherre
  • Ingeniør
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
  • Energimærke
Scroll Up