Heiberg Huse i Carlsberg Byen
Heiberg Huse
heiberg huse carlsberg byen
heiberg huse carlsberg byen
heiberg huse carlsberg byen
heiberg huse carlsberg byen

Heiberg Huse

København · Carlsberg Byen
Ejerboliger · Færdig
Fra 4.295.000 kr

Beskrivelse

Heiberg Huse består af to bygninger, der har mange arkitektoniske træk til fælles. Heiberg Huse har en sublim beliggenhed lige op ad Rahbeks Allé, hvor Rahbek Hus og Bindesbøll Hus ligger placeret. Byggerierne smelter smukt sammen i bybilledet og er med til at give Carlsberg Byen et unik look. Heiberg Huse er den eneste ejendom, der ligger i Frederiksberg Kommune.

Boliger til det moderne storbymenneske

Bygningerne rummer i alt 30 boliger, der alle har højt til loftet, rummelige soveværelser og badeværelse samt stort, lyst spisekøkken med store vinduespartier. Boligernes minimalistiske stil blender eminent ind i det nordiske look, der kendetegner Heiberg Huse indvendigt og udvendigt. Der er ydermere gulvvarme i alle boligernes rum. Boligerne har varieret indretning, men har tilfældes at trække beboerne ud i det fri, da alle boligerne enten har forhave, altan eller terrasse. Sammenlagt med den unikke placering i Københavns nye, smukke bydel, Carlsberg Byen, giver dette de optimale boliger for alle der gerne vil kombinere byliv tæt på centrum med muligheden for at kunne være ude i naturen.

Byggeriet er opkaldt efter forfatteren Johanne Luise Heiberg, der først og fremmest var kendt for sit skuespiltalent. Heiberg og J.C. Jacobsen, Carlsbergs grundlægger, var gode venner i over 20 år og man har derfor tilføjet hende til listen over prominente personer i Danmarks historie, der pryder gade- og byggerinavne.

Bo i Københavns fremadstormende, nye bydel Carlsberg Byen

Carlsberg Byens omvæltning fra industriområde til moderne bydel skete og sker efter en masterplan udarbejdet af arkitektfirmaet Entasis. Denne plan er så god, at den vandt prisen for verdens bedste masterplan tilbage i 2009, da byggeriet skulle til at gå i gang. Tankegangen i denne plan er at skabe en ny bydel i de historiske rammer, som både rummer beboelse, erhverv og uddannelsesinstitutioner.

Lignende byggerier (16)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Faciliteter

Altaner
Cykelkælder
Have
Tagterrasse

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Ingeniør
  • Totalentreprenør
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
  • Energimærke
Scroll Up