Herning Sky
Herning Sky
Herning SKY

Herning SKY

Herning
Ejerboliger / Lejeboliger · Delvist færdig
Fra 5.400.000 kr

Beskrivelse

Herning SKY er alt andet end firkantet og ordinært. De ellipseformede bygninger rejser sig 15 etager over terrænet, og med sine kobberfarvede facader kan bygningen blive et ikonisk og markant vartegn. Herning SKY vil yderligere blive region Midtjyllands højeste bygning.

Region Midtjyllands højeste bygning

Herning SKY er kendetegnet ved en kompromisløs holdning til design, kvalitet, materialevalg og funktionalitet. De gennemtænkte detaljer og projektudvikler, Benny Christensens, tætte samarbejde med engagerede entreprenører og håndværkere sikrer, at byggeriet lever op til enhver boligkøbers krav og forventninger, så Herning SKY også er en attraktiv adresse om 30-40 år. Inde i de lyse, veldisponerede boliger er indretningen lavet af vedligeholdelsesvenlige kvalitetsmaterialer.

Altan-lejlighederne bliver beskrevet som stille luksus. Der er indtil videre blevet bygget en prøvebolig, hvor ovenstående billeder stammer fra, du kan derfor nå at få indflydelse på din kommende lejlighed. Du vil blive præsenteret for forskellige muligheder for tilvalg. Derudover vil du bliver inviteret til et materialeudvalgsmøde hos underleverandørerne, så du får opfyldt din egen boligdrøm efter dine behov.

Naturskønt område med masser af muligheder

Bygningen er placeret i det tidligere grå og kedelige industrikvarter, der har fået en make-over de seneste år og er nu et af byens mest fascinerende naturområder, hvor man i Knudmosen finder et rigt dyreliv samt masser af smukke vandrestier. Går du i den anden retning fra Herning SKY end mod naturen, finder du på få minutter Herning midtby.

Herning SKY er derudover tæt på Jyske Bank Boxen, Herning Messecenter og MCH Arena. Disse giver byen et internationalt snit ved at være samlingssted for et væld af sport- og ervhervsrelaterede events.

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Faciliteter

Altaner

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
  • Website
Scroll Up