Happy Helper
Hildis Have
Hildis Have

Hildis Have

Hillerød
Lejeboliger · Ikke startet

Beskrivelse

RG2 Ejendomme opfører 114 nye, Svanemærkede boliger i Hillerød ved navn Hildis Have. Byggeriet vil være i fem boligerklynger, hvor bygningerne vil variere mellem tre og syv etager. Byggeriet er tegnet af Force4 Architects. PKA Pension, der bliver ejere af bygningerne, har allerede været med til opførelsen af Danmarks første Svanemærkede lejeboliger ligeledes i Hillerød, the Hill.

Visionen er at boligerne kan indrettes til bofælleskaber, hvor man både har sin egen bolig og større fællesfaciliteter. For at skabe de bedste rammer for at afholde arrangementer, etableres et større bl.a. et fælleshus centralt i bebyggelsen.

Bæredygtigt byggeri i en bæredygtig bydel i Hillerød

Svanemærket er Nordens officielle miljømærke, der har som overordnet mål at mindske forbrugets samlede miljøbelastning. Et svanemærket byggeri lever op til en række skrappe krav til blandt andet energieffektivitet, indeklima og materialer.

En af ambitionerne med boligen er, at alle beslutninger skal være med miljøet i fokus og kun det bedste er godt nok. Alt fra maling til fugemasser til isolering og gulve er valgene bevidst taget med miljøvenlighed i fokus. Materialerne er bl.a. valgt ud fra, at disse skal kunne genanvendes, når byggeriet ikke længere skal bestå. Alle materialer er derudover Svanemærket.

Lignende byggerier (6)

Skriv en kommentar

Størrelser

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Totalentreprenør
  • Antal enheder
Scroll Up