Hjalleseparken, Odense S
Hjalleseparken, Odense S, lejebolig, Nybygget
Hjalleseparken, Odense S, Lejebolig
Hjalleseparken, Odense S
Hjalleseparken

Hjalleseparken

Odense
Lejeboliger · Færdig

Beskrivelse

Boliger til den moderne familie

Hjalleseparken er et nyt område i Hjallese med placering i hjertet af udviklingsområdet i Odense S og SØ. Boligerne er til den moderne, travle familie, der ønsker plads, men samtidig en overskuelig bolig. Rækkevillaerne er 4-værelsers og har en hyggelig have til, hvis størrelse indbyder mere til hygge end havearbejde. Boligerne er topmoderne lavenergiboliger med eksklusive Svanekøkkener og Bosch hårde hvidevarer i stueetagen med 3 store værelser på 1. sal.

Boligområdet ligger tæt ved motorvejen, mens der er et rigt forenings- og sportsliv i nærområdet. Området byder derudover også på skole, dagsinstitution og indkøbsmuligheder inden for gåafstand.

Ved siden af ligger der legepladser til de helt små, mens de lidt ældre kan boltre sig på multibanerne af kunstgræs, det hele placeret i midten af Hjalleseparken med rækkevillaerne rundt om.

Til Hjalleseparken hører der et stort fælleshus til, der bl.a. kan benyttes til konfirmationer, børnefødselsdage mm., da der bl.a. er computer- og aktivitetsrum. Hjalleseparkens fælleshus har tilmed mulighed for at have overnattende gæster, da disse kan anvende fælleshusets mange gæsteværelser.

Alle veje i Hjalleseparken er smalle alléer, hvor Parkview-lamper og træer langs alléerne skaber en behagelig atmosfære.

Hjalleseparken ligger desuden helt centralt i forhold til de store udviklingsplaner i området, som består af flere elementer:

Udvikling af Syddanske Forskerparkers afdeling i Odense, placering af nyt supersygehus, udvidelse af Syddansk Universitet, forlængelse af Munkebjergvej med tilslutning til motorvej E20 og etablering af letbaneforbindelse og portal til området, medfører, at området er i en rivende udvikling.

Lignende byggerier (8)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Yderligere information

  • Bygherre
  • Antal enheder
  • Energimærke
  • Website
Scroll Up