Høiriis Brabrand
Høiriis Brabrand
Høiriis Brabrand
Høiriisparken

Høiriisparken

Aarhus · Brabrand
Ejerboliger · Delvist færdig

Beskrivelse

I dobbelthusene i Høiriisparken får man hele 150 veludnyttede kvadratmeter at boltre sig på. De forskudte plan i stueetagen i køkken-alrum og opholdsstue giver nogle eminente indretningsmuligheder og det høje rum med store sydvendte vinduespartier, sikrer et skønt lysindfald og optimal udnyttelse af udsigten til naturen. Alle boligerne kommer med en 19 m2 stor terrasse perfekt til at nyde de udendørs muligheder.

Boligområdet Høiriisparken

Høiriisparken er et moderne boligområde med mange muligheder omkring sig – eksempelvis Aarhus Ådal og Brabrand by. Alt i mens, du kun er ti minutters kørsel fra Aarhus og har let adgang til både ringvej, motorvej og offentlig transport. Høiriisparken ligger også optimalt i forhold til hverdagens øvrige fornødenheder, da både indkøbsmuligheder, skoler og daginstitutioner ligger tæt på.

Grønt, rekreativt miljø omkring Høiriisparken

Det nye boligområde er karakteriseret ved at ligge tæt på både by og skov. Boligerne ligger på en grøn skrænt omkranset af smuk natur med Årslev Skov mod vest og et uberørt grønt område mod nord.

Den unikke naturarv og beliggenhed, har Årstiderne Arkitekter, der har sat stregerne til boligerne, værnet om og formået at integrere i arkitekturen, som både respekterer det, der var, men samtidig skuer fremad. Det kommer eksempelvis til udtryk i de forskudte plan, der rent visuelt vil lægge sig ind i skrænten. På den måde skabes et fint samspil mellem arkitekturen og det omkringliggende landskab. Et samspil, der understreges yderligere af den nøje udvalgte lyse brunlige teglsten fra Strøjer.

Download materiale

Lignende byggerier (25)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Faciliteter

Have
Terrasse

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
  • Website
Scroll Up