Holbæk Fjordtårn

Holbæk
Ejerboliger / Lejeboliger · Under opførelse
Fra 2.895.000 kr

Beskrivelse

Holbæk Fjordtårn består af 60 lejligheder, hvor der både er mulighed for at leje og købe boligerne. Boligerne ligger direkte ud til havnefronten på Holbæk Havn. Placeringen er derfor noget nær optimal, da boligerne har en vidunderlig havudsigt. Byggeriet rager 57 meter op i luften og man kan tage trappen eller elevatoren op til de 16 etager det består af.
Alle boligerne er optimeret i forhold til lyset og udsigten. Ydermere ligger motorvejen får minutters kørsel væk, mens Holbæk centrum er inden for gåafstand.

Nybyggeri på Holbæk Havn

På havnen finder man et væld af spisesteder, og uanset om man er til is, bøf eller fisk, er der noget for enhver smag. Værftscafeen eller en af landets bedste fiskerestauranter, SU-RI, ligger i maritime omgivelser med udsigt over vandet.

I hjertet af havnen ses den historiske røde værftsbygning fra 1930’erne. Der er kun få købstadsværfter tilbage i landet, og derfor renoverede man i 2015 bygningen, så det gamle værft i dag er et topmoderne multihus med nye bad- og toiletfaciliteter. Her finder sejlerfamilien puslebord og familiebaderum, vaskemaskine og en hyggelig café om sommeren. For de sportsinteresserede har man indrettet dele af værftet som en klatrevæg.

Lignende byggerier (4)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Faciliteter

Elevator
Udendørs parkering

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Totalentreprenør
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
Scroll Up