Holmediget
Holmediget
Holmediget

Holmediget

København · Sydhavnen
Lejeboliger · Under opførelse

Beskrivelse

Holmediget er et byggeri med 105 lejelejligheder på Vestre Teglgade på Teglholmen i København. Her findes velindrettede lejligheder i vandkanten på 2-5 værelser. I Holmediget bor du i rolige omgivelser i det attraktive nye kvarter i Sydhavnen, men samtidig tæt på byens pulserende liv.

Lejeboliger i topkvalitet

De 105 lejligheder er opført med materialer i topkvalitet og indrettet, så pladsen udnyttes optimalt til hele familien. De fleste boliger har egen altan. Du får bl.a. gulvvarme, hvidt Svanekøkken, Grohe køkkenarmatur, Siemens hårdehvidevarer energiklasse A til A++, Svanebadeværelse ligeledes med Grohe armaturer, Siemens vaskemaskine (A+++) og tørretumbler (B).

Boligerne er desuden præget af de store vinduer som sikrer optimalt lys. Der er mulighed for at leje en parkeringsplads i kælderen.

Det er tilladt at holde mindre hund eller kat – dog skal der ansøges om dette.

Et område i udvikling

Holmediget ligger lige på grænsen mellem Teglholmen og Frederiksbrygge. Her er Frederiksholmsløbet lavet med smukke træbrygger og en ny bro. Der er optimale vilkår for både badning, kajakroning og rekreation på kajkanten.

Er du mere til græs under fødderne, rummer Holmediget et dejligt grønt gårdmiljø med hyggekroge og legeområde til de små.

Lignende byggerier (92)

2 kommentarer

 • am.dk@hotmail.com
  2 måneder siden

  hej,
  Jeg er interesseret i, at høre priser på de treværelses lejligheder og evt. en toværelses, samt hvornår der kommer plantegninger og man kan reservere en leje bolig.

  Mvh
  Anna Milena Magnusson

  • Troels - Nybygget.dk
   2 måneder siden

   Hej Anna,

   Vi har desværre ikke et samarbejde med denne udlejer, så du skal finde yderligere information på projektets hjemmeside. Du finder linket ude til højre længere oppe på denne side.

   Mvh Troels – Nybygget.dk

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Værelser

Faciliteter

Elevator
Fælleslokale
Parkeringskælder

Yderligere information

 • Bygherre
 • Antal enheder
 • Website
Scroll Up