Sales Styling
Horisonten Aalborg
Horisonten Aalborg
Horisonten Aalborg
Horisonten Aalborg

Horisonten

Aalborg
Ejerboliger · Under opførelse

Beskrivelse

Aberdeen Standard Investments opfører på Lindholm Brygge en 72 meter høj bygning, der får navnet Horisonten. Bygningen kommer til at indeholde 160 ejerboliger, hvoraf 4 af disse vil være penthouselejligheder på 21. og 22. etage. De 160 boliger vil være fordelt i tre siloer.

31 forskellige boligtyper

Alle boligerne kommer med altan, hvor der vil være et indhak, der vil give mulighed for at få læ fra sin altan. Lejlighederne vil variere helt fra 48 til 229 kvm, hvilket skal skabe forudsætningerne for en stor diversitet blandt beboerne. Boligerne vil stige i størrelse, pris og kvalitet for hver etage, hvor de nederste boliger vil forventes at koste under én million, der derfor vil passe fint som studiebolig eller forældrekøb, mens de øverste penthouselejligheder vil snige sig op omkring 11 millioner.

Den nederste del af højhuset består endvidere af 300 m2, hvor der blandt andet skal være en café.

Bygningens fællesarealer og -faciliteter har været fokuseret på at skabe et elegant, moderne og behageligt miljø. Især boligens indgangsparti, der får gulvtæppe, er blevet inspireret af hotellobby, hvilket bliver tydeligt i den store, rummelige lobby, der altså fungerer som indgangsparti til bygningen.

Horisontens arkitektur inspireret af cementsiloer

Arkitekturen i byggeriet er taget med inspiration fra Lindholm Brygges tidligere benyttelse som cementfabriksgrund, hvor der stod to cementsiloer på 54 meter. Resten af Lindholm Brygge er de senere år blevet omdannet til en fjordnær bydel med strandpark og et miks af ejer-, leje- og ungdomsboliger. Lindholm Brygge er et attraktivt område for gå- og løbeture i det grønne og det maritime havnemiljø, og byder på mange forskellige friluftsaktiviteter – og sportsgrene med Lindholm Strandpark mod øst samt det store rekreative naturområdet mod vest.

Aalborg er på mange parametre en spændende by i fin udvikling, hvor bl.a. infrastrukturen, bylivet og den skønne natur er tiltrækkende for boligkøbere og bygherrer. Byggeriet ligger ydermere tæt på både Lindholm Strandpark, Lindholm Station og Thistedvej.

Lignende byggerier (14)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser

Faciliteter

Altaner

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Totalentreprenør
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
  • Website
Scroll Up