BusyBees
Hornbæk Skovpark
Hornbæk Skovpark
Hornbæk Skovpark
Hornbæk Skovpark
Hornbæk Skovpark

Hornbæk Skovpark

Hornbæk
Ejerboliger · Under opførelse
Fra 1.999.000 kr

Beskrivelse

Byggeriet Hornbæk Skovpark byder på to typer projektbyggerier: Ejerlejligheder og twinhouses. De 24 ejerlejligheder på 88-91 kvm har i stuen en stor terrasse og på 1. sal en skøn altan. Lejlighedernes areal er super godt udnyttet, idet trapper mv. ikke tæller med i boligarealet. Både i stuetagen og på 1. sal indeholder boligerne en entré med adgang til garderobe og depotrum, køkken med kogeø og dejligt alrum/opholdstue, samt 2 super gode soveværelser.

Hornbæk har ikke ret meget helårsbyggeri, selv om det er et meget eftertragtet sted at bo.
Derfor har kommunen nu endelig indvilliget i at inddrage jord fra landzone til byzone og give tilladelse til opførelse af permanente boliger.

Det bliver i en helt ny bydel, der får navnet Hornbæk Skovpark. Boligerne kommer til at ligge ved Carl Bødker Nielsens Vej, der er tidligere landbrugsjord. Boligerne bliver bygget i skønne, rolige omgivelser med under 1.5 km. til Hornbæk centrum, bedre kendt som Nordsjællands Riviera. Boligerne er ligeledes i kort afstand til både fritidsaktiviteter, offentlig transport, skole og daginstitutioner, ligesom den hyggelige Hornbæk Havn og Hornbæk Strand – nordkystens største og mest besøgte – kan nås på få minutter i bil.

Kort

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser

Yderligere information

  • Bygherre
  • Totalentreprenør
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
  • Website
  • Busybees
Scroll Up