Sales Styling
Hornbæk Skovpark område
Hornbæk Skovpark
Hornbæk Skovpark terrasse
Hornbæk Skovpark oversigt
Hornbæk Skovpark spisebord
Hornbæk Skovpark køkken
Hornbæk Skovpark alrum
Hornbæk Skovpark badeværelse

Hornbæk Skovpark

Hornbæk
Ejerboliger · Delvist færdig
Fra 2.149.000 kr
Henvend dig

Du er nu tilmeldt Nybyggets interesseliste for dette byggeri. Du vil modtage email-notifikationer, når vi opdaterer informationen om byggeriet. Bemærk: Dette tilmelder dig ikke til bygherrens eller mæglerens officielle interesseliste.

Beskrivelse

Beliggende i et gammelt skovområde tæt ved Hornbæk C og stranden findes projektet Hornbæk Skovpark. Her finder man 64 boliger, alle uden bopælspligt, fordelt på to typer projektbyggerier: Twin-boliger og ejerlejligheder. Første etape med indflytning fra 1. juli 2019 inkluderer 14 af de 40 twin-boliger og 12 af de 24 ejerlejligheder.

Ejerlejligheder på 93 og 96 kvm i Hornbæk Skovpark

Projektets lejligheder er super godt udnyttet, idet trapper mv. ikke tæller med i boligarealet. Alle lejligheder er næsten samme størrelse.

Både i stuetagen og på 1. sal indeholder boligerne en entré med garderoben gemt af vejen og plads depotrum, køkken med kogeø og dejligt alrum/opholdstue, samt 2 super gode soveværelser. Lejlighederne har enten egen terrasse eller altan.

Twin-boliger i Hornbæk Skovpark

Projekts Twin-boliger er opført i to plan. Boligerne er dybe og brede, og det resulterer i et gedigent beboelsesareal på hele 140 m2. Ved boligens front er der etableret en dobbeltgarage, der er placeret ved foden af boligens overdækkede hovedindgang. Boligerne er opført med et trappehus, der arkitektonisk anses som en regulær genialitet. Således bliver de to plan ikke brudt af areal til trappe, hvilket virkelig betyder en maksimal udnyttelse af enhedernes kvadratmeter.  I stueetagen er der anlagt et terrasseareal.

Eftertragtede Hornbæk

Hornbæk har ikke ret meget helårsbyggeri, selvom det er et meget eftertragtet sted at bo. Derfor har kommunen nu endelig indvilliget i at inddrage jord fra landzone til byzone og give tilladelse til opførelse af permanente boliger. Dette er besluttet med henblik på at imødekomme efterspørgslen på helårs matrikler.

Hornbæk Skovpark – Landbrugsjord bliver til bydel

Boligerne bliver opført i en helt ny bydel, der får navnet Hornbæk Skovpark. Boligerne kommer til at ligge ved Carl Bødker Nielsens Vej, der er tidligere landbrugsjord. Boligerne bliver bygget i skønne, rolige omgivelser med under 1.5 km til Hornbæk centrum, bedre kendt som Nordsjællands Riviera. Boligerne er ligeledes i kort afstand til både fritidsaktiviteter, offentlig transport, skole og daginstitutioner, ligesom den hyggelige Hornbæk Havn og Hornbæk Strand – nordkystens største og mest besøgte – kan nås på få minutter i bil.

Kontakt

Living Homes

Vi gør boliger levende...

Skriv en kommentar

Hornbæk Skovpark Hornbæk
Interesseret i en bolig?

Du er nu tilmeldt Nybyggets interesseliste for dette byggeri. Du vil modtage email-notifikationer, når vi opdaterer informationen om byggeriet. Bemærk: Dette tilmelder dig ikke til bygherrens eller mæglerens officielle interesseliste.

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Faciliteter

Altaner
Depotrum
Garage
Skurfacilitet
Terrasse

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Ingeniør
  • Totalentreprenør
  • Ejendomsmægler
  • Byggestart
  • Antal enheder
  • Website
Scroll Up