Hortensia Hus - Grønttorvet, Valby
Hortensia Hus
Hortensia Hus
Hortensia Hus
Hortensia Hus

Hortensia Hus

Valby · Grønttorvet
Lejeboliger · Færdig

Beskrivelse

Hortensia Hus er et af de første nybyggerier som står færdig på det nye Grønttorvet i Valby. Her opstår i de kommende år en meget spændende ny bydel. En bydel, hvor du ikke bare bor – men et sted du lever, trives og føler dig hjemme.

Hortensia Hus er også det første lejebolig-byggeri på Grønttorvet og byder på 133 lejeligheder på 2½ til 4 værelser. Alle boliger har enten terrasse eller altan og ekstra fokus på det gode haveliv i fællesskab. Boligerne henvender sig derfor både til børnefamilier som til par og singler, der drømmer om grønne rammer og haveliv midt i byen.

Byggeriet har rene, nordiske linjer og lækre materialer og byder på lejelejligheder af høj kvalitet – og med rammer, som gør det nemt at falde til. Der er plads til fordybelse. Til indsigt. Til udeliv og grønne fingre. Til stærke fællesskaber. Og vigtigst af alt: Til kvalitetstid med dem, du holder af.

Fælles væksthus på taget

I Hortensia Hus tager man urban gardening et skridt videre. De grønne spirer stopper nemlig ikke ved Grønttorvets spiselige park og grønne fællesarealer, som bydelen indhylles i, men videreføres hele vejen ind i bebyggelsen. Her byder et grønt væksthus på taget samt fællesbede i gården på et rigt udeliv med jord under neglene og plads til grønne fællesskaber.

I ejendommens væksthus kan du – alene eller i fællesskab med ejendommens beboere – dyrke grøntsager, frugt, bær og urter – og efterfølgende nyde smagen af egen økologi. Hortensia Hus har desuden egen gårdhave med legeplads og områder med plads til aktiviteter, afslapning og fordybelse.

Lyse lejligheder i nordisk design

Uanset om du vælger en 2½ værelses eller 4 værelses lejlighed, er du sikret fleksibilitet og rummelighed og et arkitektonisk gennemført udtryk. De rene, nordiske linjer gennemsyrer således alle lejligheder i Hortensia Hus. Både køkkenet og det store badeværelse med smukke, mørkegrå klinker sikrer dig høj funktionalitet i hverdagen. Mens et godt lysindfald og højt til loftet gør lejlighederne lyse, åbne og indbydende.

Alle lejligheder har 3-stavs parketgulve og indlagt gulvvarme med individualist termostatstyring, som gør det behageligt at træde ud af sengen i vinterhalvåret.

Materialer af kvalitet

I valget af materialer til Hortensia Hus er der lagt stor vægt på kvalitet og funktionelle løsninger.

Køkken og bad er fra Svane Køkkenet og er designet i moderne, nordisk stil med rene linjer – gennemført i den kendte og høje Svane kvalitet.

Alle hårde hvidevarer er fra Siemens, og alle lejligheder har egen opvaskemaskine, mens der er mulighed for tilkøb af vaskemaskine og tørretumbler.

Huset har desuden elevator og dørtelefon med kamera, og hver lejer får eget depotrum samt adgang til fælles cykelrum i kælderen.

Funktionalistisk arkitektur med grønne tage

Hortensia Hus er tegnet af Mangor & Nagel arkitekter. Bygningen er opført i en stram, funktionalistisk stil med en facade i røde teglsten, der indgår i samspil med de elegante galvaniserede stålaltaner med glasværn. Byggeriet er således opført i en stram, funktionalistisk stil, hvor grønne tage og arkitekturen giver plads til, at Grønttorvets identitet i form af grønne bede, træer, buske og planter kan skabe detaljerne.

Taget er beplantet med sukkulentplanter, som både er smukke at se på – og som samtidig aflaster kloaksystemet, da planterne optager store dele af regnvandet.

Lignende byggerier (3)

Én kommentar

 • Nina Staal
  2 år siden

  Er der flere ledige lejligheder min 3 værelser?
  Kan ikke se på nettet om der skulle være flere kommende lejeboliger på vej i Valby ved det gamle grønttorv eller maskinfabrikken?
  Mh Nina

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Værelser

Yderligere information

 • Bygherre
 • Arkitekt
 • Antal enheder
 • Website
Scroll Up