Advice Ejendomsadministration
hummeltoftevej
hummeltoftevej
hummeltoftevej

Hummeltoftevej

Virum
Ejerboliger · Under opførelse

Beskrivelse

På den grund, hvor Lyngby Politistation tidligere havde til huse, bliver der nu opført 148 boliger med projektnavnet Hummeltoftevej. Således sker opførelsen i et område, hvor der sjældent udbydes arealer til opførelse af nybyggeri, og hvor der nu skabes rammer for et trygt og grønt miljø tæt på stationen og Lyngbys dynamiske centrum samtidig med, at der er kort afstand til København.

Byggeriets karré samles omkring et smukt og frodigt gårdrum i flere niveauer. Alle boliger opføres i høj kvalitet med vægt på funktionalitet og bæredygtighed, og de vil hver især få et privat udeareal i form af altan eller egen have. Desuden vil alle boliger få privat parkering.

Sundt indeklima og gode lysforhold

I opførelsen har der været et stort fokus på et sundt indeklima med gode og holdbare materialer samt et lavt energiforbrug og varmebehov i boligerne. Gode dagslysforhold i boligerne er et andet vigtigt parameter, der skaber social og funktionel værdi for de kommende beboere. I udearealerne vil der blive indrettet faciliteter til forskellige aldersgrupper, hvilket vil give et livligt gårdrum med plads til masser af sociale aktiviteter.

Løft af hele området i Virum

Projektet på Hummeltoftevej er udviklet i samarbejde med Freja Ejendomme A/S, Lyngby-Taarbæk Kommune og med udvidet borgerinddragelse. MT Højgaard har haft option på køb af grunden og arbejdet med udviklingen af projektet igennem længere tid.

Når projektet står færdigt vil det medvirke til at løfte hele området omkring Sorgenfri Station, der vil blive endnu mere attraktivt både for boligkøbere og erhvervsliv.

Kort

2 kommentarer

 • Moug Al-Bakri
  3 uger siden

  Hej,
  Jeg er interesseret. Hvad er prisklassen, hvornår er der fremvisning og hvornår kan man skrive sig op?
  Mvh Moug

  • Troels - Nybygget.dk
   3 uger siden

   Hej Moug,

   Du skal kontakte Home Virum, som står for dette projekt.

   Mvh Troels – Nybygget.dk

Skriv en kommentar

Yderligere information

 • Bygherre
 • Arkitekt
 • Totalentreprenør
 • Ejendomsmægler
 • Antal enheder
 • Advice Ejendomsadministration
Scroll Up