Sales Styling
Islev Have

Islevhave

Rødovre
Lejeboliger · Færdig
Fra 15.000 kr pr. md.

Beskrivelse

Islevhave er flerplansrækkehuse til familier med behov for plads. Alle bygningerne har beplantning opad enderne for at give området et rekreativt, grønt udtryk. Hver enkelt bolig kommer med stort badeværelse og bryggers med toilet, moderne, åbne køkkener og flere børneværelser afhængig af størrelsen. Alle boliger vil være lejeboliger.

Boligerne er fyldt med lys fra de mange vinduer og døre i boligen. I designet har arkitekten lagt stor vægt på at få trukket dagslys ind i alle kroge af boligen. De lyse trægulve giver netop det moderne udtryk.

Området byder på flere lokale indkøbsmuligheder, men hvis man brænder for at opleve endnu mere findes både Rødovre Centrum med over 160 butikker, som man kun skal køre fem minutter for at ramme. Derudover er der blot ti kilometer til Strøget i indre København, samt resten af hovedstadens tilbud.

Boligerne har derudover et velfungerende nærmiljø med gode børneinstitutioner, skoler og fritidstilbud, der skaber tryghed og trivsel i familiens hverdag. Nær Islevhave ligger bl.a. Islev børnehave, Børnehuset Idlemark og Troldhaven.

Lignende byggerier (5)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser

Yderligere information

  • Bygherre
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
  • Website
Scroll Up