Gloove
Jacobsens Hus Carlsberg Byen
Jacobsens Hus Carlsberg Byen
Jacobsens Hus Carlsberg Byen

Jacobsens Hus

Ejerboliger · Færdig

Beskrivelse

Jacobsen Hus er en af Carlsberg Byens mest prominente og eksklusive bygninger, der med kun 13 boliger har en storslået udsigt over Søndermarken til den ene side og det nye Københavnerkvarter til den anden side. Det er Henning Larsen Architects, der har begået det akitektoniske mesterværk, som danner rammen om Jacobsen Hus. Alle 13 boliger ligger rundt om et hyggeligt og nærværende gårdmiljø, der bliver det naturlige mødested for ejendommens beboere.

Køkkenelementerne er nøje udvalgte for deres minimalistiske og grebsløse design, der indgår som en naturlig del af rummets udtryk. Lejlighedens to badeværelser, hvor der er badekar i det ene, ligger i boligens nordlige ende. Lejlighedens gulve er i lamelplank i hvid matlakeret eg, og der er gulvvarme i hele lejligheden.

Carlsberg Byen – en fremadstormende, levende bydel

Carlsberg Byen er et levende kvarter, hvor man bor, arbejder, hænger ud, cykler igennem, klarer sine indkøb, tager en kaffe, uddanner sig og løber en tur. Her ligger butikker op ad kontorer, og boliger op ad uddannelses- og daginstitutioner. Gå på opdagelse i det nye københavnerkvarter, som allerede er godt besøgt og befolket. Læs evt. yderligere om Carlsberg Byen i vores By-Guide.

Navnet Jacobsens Hus

Jacobsen Hus er opkaldt efter den familie, der grundlagde Danmarks største bryggeri. For både stifteren J.C. Jacobsen, hans hustru Laura, sønnen Carl og svigerdatteren Ottilia havde den danske kunst og kultur en helt særlig plads i deres hjerter. Vidste du for eksempel, at Carl Jacobsen donerede hele sin private kunstsamling til offentligheden i slutningen af 1800-tallet? Det gjorde han. Og han byggede Ny Carlsberg Glyptotek til at huse den. Det sluttede ikke her, for Jacobsen familiens fonde donerer nemlig stadig gavmilde beløb til blandt andet vedligeholdelse og udvikling inden for kunst og forskning.

Kort

Ny Carlsberg Vej 148, København V, Danmark

Lignende byggerier (7)

Skriv en kommentar

Forventet indflytning
Lejlighedsstørrelser
Værelser

Yderligere information

  • Advice Ejendomsadministration
Scroll Up