Jessens mole svendborg havn
Jessens mole svendborg havn
Jessens mole svendborg havn
Jessens mole svendborg havn

Jessens Mole

Svendborg
Ejerboliger · Under opførelse
Fra 6.900.000 kr

Beskrivelse

Jessens Mole er et byggeri, der er placeret ved Svendborg Havn, og indeholder 37 lejligheder, der varierer fra 3 til 7 værelser samt 101-127 kvm. Den store variation i størrelser og antal rum muliggør, at boligerne både kan husere par og større samt mindre familier. Boligerne er eksklusive og af høj kvalitet.

For at skabe de mest optimale forudsætninger for stor diversitet blandt beboerne, er der ikke to boliger i byggeriet, der er ens. Boligerne er bygget i moderne, skandinavisk byggestil, hvor det er et klassisk træk, at boligerne er gennemlyste og optimeret udnyttelsen af pladsen. Ydermere har hver bolig en udsigt, som mange går og drømmer om, men få har.

Projektbyggeri i unikke Svendborg

Svendborg byder på meget andet end de klassiske storbyer. Svendborg er til dem, der er trætte af multinationale virksomheder, der kører den hele vejen ud på stordriftsfordele. Svendborg har bagere. Svendborg har slagtere. Svendborg har guldsmede. Svendborg har vindhandlere. Svendborg har personlighed. Svendborg har sjæl. Svendborg er vært for over 700 koncerter årligt og den eneste skandinaviske skuespillerpris, der er publikumsbestemt. Svendborg har kultur.

Byggeriet er en del af en udviklingsplan for havneområdet, hvor visionen er at skabe et oplevelsesrum af urban karakter med respekt for det eksisterende miljø og dets historie. Området vil kombinere arbejdspladser, uddannelse og boliger med aktiviteter på og ved vandet.

Og med havet i forhaven og Svendborg by i baghaven får man i Jessens Mole et unikt sted at bo i dansk sammenhæng.

Skriv en kommentar

Størrelser
Værelser

Faciliteter

Altaner

Yderligere information

  • Bygherre
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
  • Website
Scroll Up