Kajplads 2150

Kajplads 2150

København · Nordhavnen
Ejerboliger · Under opførelse
Fra 2.300.000 kr

Beskrivelse

Med Kajplads 2150 føjes endnu et kapitel til udviklingen af det indre Nordhavn. Byggeriet ligger placeret midt på Sundmolen, hvor ombygningen af det gamle pakhusområde allerede er godt undervejs. Der udbydes i alt 68 ejerboliger i størrelser fra 49-202 kvm med 2-5 værelser, de største heraf med tilhørende tagterrasse. Alle boligerne har tilknyttet altan eller terrasse. Byggerierne på Sundmolen konstrueres i 3-6 etager. Priser starter fra 2.300.000 kr.

Kajplads 2150 deler den centrale placering på Sundmolen med flere andre byggerier, herunder de traditionelle, industrielle pakhuse. Arkitektonisk forsøger man derfor at skabe samspil bygningerne imellem, og samtidig forbinde disse med de tilhørende offentlige og private haver og havnebassiner.

Lige ved havet, kort til centrum

Byggeriet ligger placeret klos op ad vandet, hvor særligt udsigten over havneindløbet til og fra Trekroner udgør et kendetegn for molen. Havet spiller således en markant rolle for bebyggelserne på området, hvor lave trapper og afsatser muliggør benyttelsen af havnebassinerne.

Med både tog og bus faciliteres transporten til og fra det centrale København, hvor særligt S-togslinjen fra Nordhavn Station på nuværende tidspunkt, med kun 5 minutters transporttid, udgør en praktisk transportmulighed. Mulighederne hér forbedres dog yderligere med Nordhavnslinjens tilføjelse til den københavnske metroring i starten af 2020, hvor Orientkaj st. med sin placering få hundrede meter fra byggeriet, vil udgøre en let tilgængelig smutvej til resten af byen for beboerne i Kajplads 2150.

De tilhørende pakhuse

Området på Sundmolen har i lang tid været kendetegnet af de industrielle pakhuse, som oprindeligt blev benyttet som på- og aflæsningsstationer for skibe til og fra Asien. I dag fungerer de dog primært som domicil og showrooms for en række danske designvirksomheder. Pakhusene repræsenterer i høj grad den arkitektoniske kerne, som resten af byggerierne på Sundmolen bygges op omkring, og indgår derfor også for fremtiden som en del området.

Lignende byggerier (131)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Faciliteter

Altaner

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Landskabsarkitekt
  • Ingeniør
  • Totalentreprenør
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
  • Website
Scroll Up