Kalvebod fælled
Kalvebod fælled

Kalvebod Huse

København · Ørestad
Lejeboliger · Delvist færdig
Fra 12.200 kr pr. md.

Beskrivelse

Projektbyggeriet, der ligger placeret på kanten af Kalvebod Fælled, består af 115 lejligheder samt 50 rækkehuse. Lejlighederne består af 103 2-5 værelses lejligheder på 66-127 m², hvoraf stort set alle har altan eller terrasse. Gavlene er på 3-6 etager, mens der ikke er højhuse i området, der tager lyset fra boligerne.

Rækkehusene kommer med små, intime haver, hvor inspirationen er taget fra Østerbros Kartoffelrækker.

Arkitekterne har lagt vægt på at indrette funktionelle og fleksible boliger med store, lyse rum. Indretningen varierer, så I kan vælge den type, der passer bedst til jeres familie. Kalvebod Huse er et energivenligt byggeri med solceller, grønne tage og store vinduer, som minimerer behovet for opvarmning og elektrisk lys.

Projektbyggeri på kanten af Kalvebod Fælled

Projektbyggeriet, Kalvebod Huse, ligger placeret lige ud til det idylliske naturområdet ud til Kalvebod Fælled. Her er der fri mulighed for gå-, løbe- og cykelture under den åbne himmel i masser af urørt natur og på velegnede stier.

Byggeriet er en del af Ørestads frembrusen som en Danmarks mest interessante udviklingsområder. Hvis du vil læse endnu mere om byggeriets område eller Ørestad generelt, kan du læse vores by-guide om Ørestad.

Lignende byggerier (93)

Én kommentar

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Faciliteter

Altaner
Terrasse

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Ingeniør
  • Totalentreprenør
  • Antal enheder
  • Website
Scroll Up