Kanalhuset Gilleleje
Kanalhuset Gilleleje køkken/alrum
Kanalhuset Gilleleje udsigt
Kanalhuset Gilleleje balkon
Kanalhuset Gilleleje
Kanalhuset Gilleleje facade

Kanalhuset

Gilleleje
Ejerboliger · Under opførelse
Fra 3.295.000 kr

Beskrivelse

Kanalhuset opføres centralt placeret i den nordsjællandske kystby, Gilleleje. Bebyggelsen består af 20 enestående ejerlejligheder, alle beliggende på 1. og 2. sal, med erhverv i stueetagen. Beboerne kan på bebyggelsens første sal nyde den fælles tagterrasse. Boligerne varierer i størrelsen 90-176 m2, og priserne starter ved 3.295.000 kr.

Sammenhæng i Gillelejes arkitektoniske udtryk

Arkitekten bag Kanalhuset, er den aarhusianske tegnestue, Skovhus Arkitekter. Tegnestuen har spillet en central rolle i udviklingen af Gilleleje Kulturhavn, og har blandt andet tegnet det nærtliggende kulturhus. Det har sikret at byens nyeste tilføjelser harmonerer med byens øvrige bebyggelse, og at der derfor er en klar sammenhængskraft mellem gammel og nyt.

Attraktiv beliggenhed

Kanalhuset er den seneste tilføjelse i Gillelejes kanalkvarter og kulturhavnsprojektet, hvor blandt andet førnævnte kulturhus, Kulturhavn Gilleleje, er beliggende. Her findes byens bibliotek, biograf, restaurationer og meget mere. Beliggenheden er enestående, tæt på byens gågade og den traditionsrige fiskerihavn. Den omkringliggende bebyggelse, betyder at de fleste lejligheder i Kanalhuset, vil have udsigt til havn og strand. Afstanden til København er cirka 45 minutter.

Skriv en kommentar

Størrelser
Værelser

Faciliteter

Altaner
Elevator
Fælles tagterrasse
Strand

Yderligere information

  • Arkitekt
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
  • Energimærke
  • Website
Scroll Up