Kanaltårnene, Vejle
Kanaltårnene, Vejle
Kanaltårnene, Vejle
Kanaltårnene, Vejle
Kanaltårnene, Vejle
Kanaltårnene, Vejle
Kanaltårnene, Vejle

Kanaltårnene

Vejle
Ejerboliger · Færdig

Beskrivelse

I Kanaltårnene på Vejle Havn kan du bo i én af de 88 eksklusive ejerlejligheder i de to 13-etagers ejendomme. Her er skønne maritime omgivelser med lys og luft omkring dig og en enestående udsigt over havnemiljøet og de skovklædte skråninger langs fjorden.

Fælles for alle lejlighederne er den gennemtænkte indretning med store lyse rum med masser af moderne komfort og lækre kvalitetsmaterialer fra A til Z.

I ejendommen er der gode parkeringsforhold til både biler og cykler. Der medfølger gratis P-plads til hver lejlighed. Der er desuden mulighed for at få parkeringsplads med ladestander fra Clever A/S til el- og hybridbiler.

Kanaltårnene er stedet at bo for den kræsne livsnyder, der ønsker en beliggenhed af de helt sjældne. Med kajkanten få skridt fra gadedøren er beliggenheden perfekt for sejlsportsentusiasten, kajakroeren eller dig, der bare holder af naturen, den friske havluft og solens farvespil i vandoverfladen.

På havneområdet hersker en helt unik og rolig atmosfære med rig mulighed for at slappe af, spise på havnens restaurant eller blot nyde en is, mens naturen udspiller sig for øjnene af én. Samtidig er beliggenheden utrolig central. Der er kun ca. 600 m til yderst fine indkøbsmuligheder, ligesom stationen kan nås på en hurtig gåtur på ca. 12 min.

Lignende byggerier (4)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Yderligere information

  • Bygherre
  • Totalentreprenør
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
  • Website
Scroll Up