eBoligadvokat
kanalvej
kanalvej
kanalvej
kanalvej

Kanalvejhusene

Lyngby
Lejeboliger · Under opførelse
Fra 12.500 kr pr. md.

Beskrivelse

De spændende boliger på Kanalvejhusene er drømmen for dig, der ønsker at bo i grønne omgivelser med Lyngbys mange tilbud lige uden for døren.

Byggeriet vil bestå af 2-5 værelses lejligheder, hvor de fleste har store altaner, og alle beboere har adgang til den store fælles atriumgård på første sal. Lejlighederne har lys fra flere sider, og mange er indrettet med  køkkenø i de lyse køkkener fra Invita.

Alle lejlighederne har depotrum i lejligheden eller i kælderen. Det er muligt at leje p-plads i kælderen under boligerne. Badeværelserne er minimalistisk indrettede med Invita baderumsmøbel, vaskesøjle og bruseniche.

Attraktiv placering ved Lyngby Storcenter

Kanalvejshusene opfylder drømmen om den moderne og stilfulde bolig med en unik beliggenhed midt i Kgs. Lyngby. Foreningen Lyngby-Taarbæk Vidensby arbejder for at udvikle Lyngby-Taarbæk til en af Europas førende videns- og universitetsbyer med de bedste vilkår for uddannelse, forskning, erhverv og entreprenørskab.

Byggeriet ligger tæt ved caféer, restauranter og shoppingmuligheder i Lyngby Storcenter, der ligger blot et stenkast fra byggeriet. Lyngby Storcenter er et af de mest populære storcentre i Danmark, hvilket gør byggeriets placering umådelig attraktiv. Samtidig er der få minutter til både motorvej og offentlig transport med Lyngby Station, hvorfra man kan komme til København på omkring 10 minutter.

Kort

Kanalvej 7, 2800 Kongens Lyngby, Danmark

Lignende byggerier (1)

Skriv en kommentar

Lejlighedsstørrelser
Værelser

Yderligere information

  • Bygherre: Danica Pension
  • Gloove
Scroll Up