eBoligadvokat
Kanaphuset

Kanaphuset

København · Sydhavnen
Lejeboliger · Færdig

Beskrivelse

I Kanaphuset på Frederiks Brygge findes 174 nye lejelejligheder på gennemsnitligt 85 m2. Med til byggeriet hører desuden et fælleslokale på 100 m2. Rumhøjden er på hele 2,6 m, og de store vinduespartier helt til gulv gør boligen endnu mere rummelig og lader dagslyset strømme ind.

Materialerne er nøje udvalgt med fokus på funktionalitet og god kvalitet. Trægulvene i lejlighedens værelser, stuer og køkken er i eg med mat hvid lak, der fremstår lyst og er rengøringsvenligt. Hele lejligheden er opvarmet af gulvvarme, så små og store fødder kan holde sig varme om vinteren.

I køkkenet er valgt en sort kompaktlaminatbordplade med underlimet vask, der står i god kontrast til de hvide køkkenelementer fra Svane. Køkkenet er udstyret med alle hvidevarer – ovn, kogeplader, opvaskemaskine og køle-fryseskab eller køleskab med fryseboks.

Badeværelset har et stort spejl og væghængt toilet for at optimere rummeligheden. Der er desuden plads til at placere en vaskesøjle.

De fleste lejligheder har en stor altan mod syd eller vest. Alle altaner er trukket halvt ind i bygningen, så den er lidt privat, og du vil altid kunne sidde i læ og tørvejr.

Kort

Lignende byggerier (62)

2 kommentarer

 • Thomas Jakobsen
  7 måneder siden

  Hejsa.
  Hvornår kan man skrive sig på venteliste til kanalhusets lejligheder.
  Hilsen
  Thomas Jakobsen

  • Troels - Nybygget.dk
   7 måneder siden

   Hej Thomas,

   Dette er Kanaphuset (og ikke Kanalhuset). Opskrivning skulle efter vores oplysninger starte i januar 2018 – så det må være tæt på.
   Jeg vil anbefale dig at tage fat i Margit Gustavsen på margit.gustavsen@nordeaejendomme.dk og hilse fra Nybygget.dk 🙂

   Troels – Nybygget.dk

Skriv en kommentar

Indflytning

Yderligere information

 • eBoligadvokat
Scroll Up