Kastanjeholm Køkken

Kastanjeholm

København · Sydhavnen
Lejeboliger · Færdig (ledige enheder)
Fra 11.700 kr pr. md.
Kom til åbent hus

Du er nu tilmeldt Nybyggets interesseliste for dette byggeri. Du vil modtage email-notifikationer, når vi opdaterer informationen om byggeriet. Bemærk: Dette tilmelder dig ikke til bygherrens eller mæglerens officielle interesseliste.

Beskrivelse

Kastanjeholm udgør den nyeste tilføjelse til den intense udvikling på Sluseholmen i Sydhavn. Byggeriet består af 91 lejeboliger, og er karakteriseret af en attraktiv placering nær havet og byen. Boligerne er opført i varierende størrelser fra 44-175 kvm fordelt på 2-5 værelser, og tilgodeser tilflyttere af stor forskellighed. Her er plads til både enlige, par, familier, unge og ældre. Boligerne er praktisk indrettet, og kendetegnes af en række store vinduespartier som, året rundt, optimerer indfaldet af det naturlige lys. Både køkken og bad huser udstyr af højeste kvalitet fra HTH, mens de tilhørende depotrum er at finde enten i kælder eller i selve lejligheden. Månedlige huslejepriser fra 11.700 kr. ekskl. forbrug.

Nær det centrale København

Fra den attraktive placering på Sluseholmen er du tæt på det meste. Med hyppige bus- og togafgange fra henholdsvis Sluseholmens eget busstoppested og Sydhavn S-togsstation kommer du hurtigt til det centrale København, hvor mulighederne er mange. Som beboer i Kastanjeholm har du desuden mulighed for, at leje en parkeringsplads. Både daginstitutioner og dagligvarebutikker er at finde indenfor gåafstand fra bebyggelsen. Det er desuden planen, at en folkeskole skal opføres på Sluseholmen. Med åbningen af den sydgående metrolinje i 2024, faciliteres transporten i området yderligere.

Kontakt

Danica Ejendomme

Vi er en fuldt integreret del af Danica Pension, som investerer i fast ejendom for at sikre pensionskundernes opsparing et godt og sikkert afkast. Det arbejde, vi udfører, og de ejendomme, vi medvirker til at opføre eller renovere, lever naturligvis..

Lignende byggerier (90)

Skriv en kommentar

Kastanjeholm København · Sydhavnen
Interesseret i en bolig?

Du er nu tilmeldt Nybyggets interesseliste for dette byggeri. Du vil modtage email-notifikationer, når vi opdaterer informationen om byggeriet. Bemærk: Dette tilmelder dig ikke til bygherrens eller mæglerens officielle interesseliste.

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Faciliteter

Altaner
Depotrum
Elevator

Yderligere information

  • Bygherre
  • Antal enheder
  • Website
Scroll Up