Mølbak
Kernehuset
Kernehuset
Kernehuset
Kernehuset

Kernehuset

Rødovre · IrmaByen
Lejeboliger · Færdig
Fra 13.100 kr pr. md.

Beskrivelse

I kernen af IrmaByen ligger Kernehuset. Alle byggeriets boliger har en stor, ugeneret altan, der i de varme måneder giver lejlighederne et ekstra rum og flere muligheder. Ydermere er boligerne bygget i moderne skandinavisk stil, hvor der er fokus på lysindfald, der bliver udnyttet optimalt med de hvide vægge og lyse trægulve, designerkøkkener og en emmen af kvalitet hele vejen rundt. Facadens rumlige kvaliteter understreges ligeledes ved den elegante nedtrapning af bygningskroppen fra 7 etager til henholdsvis 6 og 5 etager mod øst.

Kernehuset er arkitektonisk inspireret af IrmaByens vartegn, det markante Kaffetårn, som er nabo til Kernehuset.

De øverste etager fungerer som penthouseetager, og er skabt, så tilbagetrækningerne til ophold er dannet ud fra solens vandring fra øst til vest. Hele bygningens struktur nedskalerer mod syd og betjener sig af de samme arkitektoniske greb som Kaffetårnet. På afstand oplever man bygningen skulpturelt og tæt på ser man de nænsomt udførte detaljer.

Rødovres nye bydel – IrmaByen

Kernehuset ligger tæt på det hele. Vestvolden, hovedstadsområdets største sammenhængende grønne område, ligger lige udenfor din hoveddør. Vestvolden strækker sig helt ned til strandkanten i Hvidovre. Fra Kernehuset kan børnene også gå til f.eks. fodbold, tennis eller ishockey på to minutter, og de kan trygt og hurtigt komme til de nærliggende gode skoler og institutioner. Et af Danmarks bedst fungerende indkøbscentre, Rødovre Centrum, ligger derudover lige i nærheden.

Supercykelstien C99 løber lige bag ved IrmaByen og bringer dig gennem rekreative områder direkte til søerne i København med moderne bekvemmeligheder som cykelpumper, grøn bølge og fodhvilere.

Lignende byggerier (2)

Én kommentar

 • Svend Hornbeck Hansen
  3 måneder siden

  Er der stadige ledige boliger i Kernehuset eller er der en opskrivnings liste?

  Venlig hilsen
  Svend Hornbeck Hansen

  Tlf. 27216063

Skriv en kommentar

Størrelser

Faciliteter

Altaner
Parkeringskælder

Yderligere information

 • Bygherre
 • Arkitekt
 • Antal enheder
 • Website
Scroll Up