Callum Kildehøj

Kildehøj

Aalborg
Ejerboliger · Færdig
Fra 9.995 kr pr. md.

Beskrivelse

Kildehøj består af 24 eksklusive rækkehuse placeret i den nye spændende bydel i det sydlige Aalborg, der byder på stille villaveje i et skønt kuperet landskab. Udsigten fra rækkehusene er unik og særlig attraktiv, hvilket gør de store vinduespartier ekstra uundværlige for området og boligerne.

Eksklusive boliger i et naturrigt område

Boligerne kommer i to og tre etager og hvert hus har egen sydvendt terrasse på 17 til 41 kvm, hvor man kan nyde solen hele dagen sammen med den smukke udsigt over det kuperede grønne område. Terrasserne er adskilt med træstakit mod naboerne for at skabe privatliv.

Facaderne er udført i en kombination af mørke tegl i bunden og lyse tegl øverst, mens tredjeetagen består af en tynd plade i gråsorte nuancer. Den visuelle leg med farver og materialer skaber et moderne og enkelt udtryk.

Kildehøj er ideelt til børnefamilier, eller den ungefamilie, der drømmer om fred og ro i et dejlig grønt og naturskønt område, hvor du samtidig har byens puls inden for rækkevidde samt med let adgang til infrastrukturen rundt om Aalborg.

Unikt område i Aalborg

Gug er et af Aalborgs aller smukkeste områder, der er blevet dannet i istiden af gletschere, hvilket man har udsigt udover fra Callum Kildehøj. Området er unikt, hvor især udsigten over Indkildedalen med store arealer af urørt natur giver området dets unikke karakter. Boligerne i området bliver opført med ambitionen om, at man får naturoplevelsen helt ind i stuen. Ideen til omdannelsen fra landbrug til bolig og rekreativt område er skabt af Mads Peter Veiby tilbage i 2013, hvor de første indledende øvelser til at få planen gennemført.

Udover det skønne naturområdet byder bydelen på gode indkøbsmuligheder, Aalborg Universitet, store sports- og kulturoplevelser i Gigantium og det nye supersygehus, der står færdigt i 2020.

Download materiale

Lignende byggerier (14)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Yderligere information

  • Bygherre
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
  • Website
Scroll Up