Kilehusene
Kilehusene

Kilehusene

Roskilde
Ejerboliger · Færdig
Fra 2.875.000 kr

Beskrivelse

Kilehusene er en samling familievenlige rækkehuse på grænsen mellem Roskilde by og de omkringliggende naturområder. Bebyggelsen tæller 48 nyopførte boliger opført i to plan, mens fire værelser fordeles på 115-125 kvm. Hver bolig har egen for- og baghave, samt tilhørende parkeringsplads eller carport. Fra boligerne er der udsigt over de vilde naturarealer i området omkring Roskilde. Bygningerne er orienteret så netop udsigten optimeres fra de hyppigst benyttede rum. Priser starter fra 2.875.000 kr.

Nordisk arkitektur

Holger Nordberg Architects står bag arkitekturen i Kilehusene. Inspirationen er hentet fra nordisk design, med særligt fokus på naturlige materialer af høj kvalitet. Boligerne karakteriseres derfor af rene linjer og afdæmpede farver, som et miks af varme og rå natur. Desuden resulterer de store vinduespartier i optimal udnyttelse af det naturlige lysindfald. Gårdarealer og gærder beplantes desuden med skandinaviske plantearter som birk og slåen. Træ udgør det bærende materiale i konstruktionen af Kilehusene, mens facaderne er beklædt i grå tegl og sorte facadeplader.

Kilehusenes cirkelformede konstruktion har tilladt opførelsen af et fælles udeareal for bebeorne. Udearealet udgør et fredeligt område, med plads til både afslapning, boldspil og fælles grillarrangementer, hvor børn kan færdes sikkert uden bekymring fra forældrenes side.

Alsidigt lokalområde

Udover naturen har lokalområdet også meget andet at byde på. Heraf bør det nævnes, at hele tre folkeskoler, samt flere daginstitutioner og fritidsklubber er at finde indenfor tre kilometers afstand. Områdets mange stisystemer gør i denne sammenhæng turen til og fra de forskellige institutioner både simpel og sikker. Det lokale butikscenter med tilhørende supermarked, kan nås på gåben indenfor et par minutter.

For et yderligere udvalg af muligheder kan beboerne i Kilehusene med fordel benytte sig af den korte afstand til Roskilde centrum. Hér finder man således et stort udvalg af spisesteder, indkøbs- og shoppingmuligheder.

Lignende byggerier (11)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Totalentreprenør
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
  • Samlet areal
  • Energimærke
  • Website
Scroll Up