Ungdomsbolig.nu

Kirkebjerg Park House

Ejerboliger · Under opførelse
Fra 2.545.000 kr

Beskrivelse

Kirkebjerg Park House er 48 nyopførte ejerlejligheder i hjertet af “det nye Glostrup”.

Boligen

Boligerne er fordelt på 3- og 4-værelses lejligheder med store vinduespartier og altandøre, som sørger for optimalt lysindfald og giver bebyggelsen et åbent og velkomment aftryk.

I midten af Kirkebjerg Park House etableres et stort, grønt gårdrum med plads og udfoldelse for både store og små. Fitnessredskaber og sandkasse, frodige højbede og græsområder samt grillområde med borde og bænke skaber en rar atmosfære, hvor små og store familier samt seniorer kan hygge sig i fællesskab – eller blot bruge det frodige rum til individuel fordybelse.

Der er lys og rummelighed i lejlighederne, som alle har egeparketgulve fra Moland. Firmaet har i mere end 25 år udviklet materialer i tæt samarbejde med både kunder og leverandører – med fokus på kvalitet, troværdighed og engagement.

Ejendommen

Et hus med karakter og atmosfære. Bebyggelsen i tre ’længer’, med seks og syv etager, opføres i smukke ’håndstrøgne’ sten fra Randers Tegl. I rødbrune nuancer med sort farvespil fremstår huset dermed fra starten med patina, som giver et både varmt og gedigent udtryk.

De rene og enkle arkitektoniske linjer tilfører Kirkebjerg Park House karakter og giver  bebyggelsen en stilren identitet. Alle lejligheder har store rummelige og møblérbare altaner,  hvoraf 18 er unikke hjørnealtaner.

Kort

Kirkebjerg Parkvej 1, 2600 Glostrup, Danmark

Lignende byggerier (1)

Skriv en kommentar

Forventet indflytning
Lejlighedsstørrelser
Værelser

Yderligere information

  • Ungdomsbolig.nu