Kirsebærbakken
Kirsebærbakken

Kirsebærbakken

Hillerød
Almene boliger · Færdig

Beskrivelse

Kirsebærbakken i Hillerød

Kirsebærbakken byder på 56 bæredygtige familieboliger. Et spændende nybyggeri med sans for et åbent og flot designet gårdmiljø, som skal være med til at fremme fællesskabet blandt de mange familier, der kommer til at bosætte sig på Kirsebærbakken. Det er arkitekten Carl Lundquists gamle hovedbygning, alderdomshjemmet ‘Under bakken’ som blev bygget i 1919, der skal danne rammerne for de 56 bæredygtige, lavenergi, almene familieboliger, som kommer til at indeholde:

10 stk. torums boliger ca. 77 m2. 34 stk. trerums boliger ca. 87 m2. og 12 stk. firerums boliger 110-115 m2.

Grønt og livligt gårdmiljø med bæredygtighed i fokus

Bygningerne bliver placeres omkring hovedbygningen i et grønt område, der er afgrænset af bygninger på alle fire sider. Det skal være med til at skabe masser af liv og glade dage for både børn og voksne. En fælles grøn oase uden benzindrivende transportmidler og larm, hvor børn kan slippes løs og lege efter deres præmisser.
Bæredygtigheden kommer til udtryk ved at byggeriet leve op til de hårde miljøkrav i bygningsklasse A2020. Udover at det er med til at skåne miljøet, så er det samtdige med til at udgøre billige boligudgifter til beboerne.

Hillerød som by

Hillerød er en kombinationen af lokalt byliv, naturskønne omgivelser og gode transportforbindelser til København. Dette medfører, at der er en stigende interesse for området og kommunens befolkningsprognose estimeres der en stigning på 8.000 indbyggere. Hillerød har blandt andet seværdigheder som Frederiksborg Slot og dens flotte barokhave, som er er udsøgt syn. Hvis du derimod er til shopping, findes der et utal af muligheder i Slotsarkaderne såsom Bilka, Espresso House og H&M m.m.

Lignende byggerier (1)

2 kommentarer

 • Henrik Bodal Meistrup
  9 måneder siden

  Hej!
  Linket til domea.dk virker ikke.
  Har I et alternativt?
  På forhånd tak.

  • Troels - Nybygget.dk
   9 måneder siden

   Hej Henrik,

   Du har ret – de har lavet om i deres urls. Det er rettet og virker igen.

   Mvh Troels – Nybygget.dk

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Yderligere information

 • Bygherre
 • Byggestart
 • Antal enheder
 • Energimærke
 • Website
Scroll Up