Bolighed

Kirsebærhaven

København · Tårnby
Ejerboliger · Under opførelse
Fra 2.799.000 kr

Beskrivelse

Kirsebærhavens 45 ejerboliger står opført midt på Amager mellem Ørestad, Islands Brygge og Amagerstrand. 33 af boligerne er opført som rækkehuse i to plan, mens de resterende 12 består af penthouselejligheder på toppen deraf. Boligerne varierer i størrelser fra 62-131 kvm fordelt på 2-4 værelser. Priser på penthouselejlighederne starter fra 2.799.000 kr. mens priserne på rækkehusene starter fra 3.999.000.

Rækkehuse og penthouselejligheder

I Kirsebærhavens 33 rækkehuse finder man i stueetagen køkken/alrum, stue og gæstetoilet. Stueetagen kendetegnes ydermere af den direkte adgang til privat terrasse. På første sal findes boligens primære badeværelse, samt 3 store soveværelser. Alle rum er udstyret med store vinduespartier fra loft til gulv og sikrer optimal udnyttelse af det naturlige lysindfald.

Penthouselejlighederne er udstyret med private tagterrasser, som med deres sydvendte placering giver optimale muligheder for udnyttelse af solen. Adgangen til lejlighederne sikres via egen elevator. Ligesom i resten af bebyggelsen er der lagt stor vægt på lysindfaldet. Særligt de tilhørende glaspartier mod himmelen udgør hér en mærkbar tilføjelse. Lejlighederne er enkelt konstrueret, og deres lave vedligeholdelse egner dem særligt til seniorer.

Den samlede bebyggelse bindes sammen af det fælles, grønne gårdareal med både legeplads og bænke.

Centralt på Amager

Den centrale placering på Amager gør området til et eftertragtet område for tilflyttere, med Ørestad og Amager Strand som to af de mest interessante områder for nybyggerier. Den offentlige transport i form af buslinjer og metro udgør springbrædder til det indre København, såvel som resten af Amager, og repræsenterer for beboerne et væld af muligheder. Særligt storcentret Fields ved Ørestad station har med små to kilometers afstand fra Kirsebærhaven masser at byde på, når det kommer til shopping, spise og indkøb.

Kort

Lignende byggerier (126)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Yderligere information

  • Bygherre
  • Ejendomsmægler
  • Byggestart
  • Antal enheder
  • Energimærke
  • Website
  • Busybees
Scroll Up