Happy Helper
Kirsebærhaven forhaver
Kirsebærhaven facade aften
Kirsebærhaven tagterrasser cykelparkering
Kirsebærhaven stisystem facade
Kirsebærhaven spisekøkken
Kirsebærhaven Køkken/alrum
Kirsebærhaven stue
Kirsebærhaven soveværelse
Kirsebærhaven gang og toilet

Kirsebærhaven

København · Tårnby
Ejerboliger · Færdig
Fra 2.799.000 kr

Beskrivelse

Kirsebærhavens 45 ejerboliger står opført midt på Amager mellem Ørestad, Islands Brygge og Amager Strand. Rækkehuse udgør 29 af boligerne, mens de resterende 16 boliger er lejligheder, hvoraf 14 er penthouselejligheder og de sidste 2 almindelige lejligheder med 2 terrasser. Boligerne varierer i størrelser fra 62-131 kvm, fordelt på 3-4 værelser. Den samlede bebyggelse bindes sammen af et fælles, grønt gårdareal, hvor der både er opført legeplads og bænke.

Lyse og funktionelle rækkehuse

Rækkehusene er 107-131 kvm store, og indeholder alle 4 værelser. I stueetagen finder man køkken/alrum, stue og gæstetoilet. I forlængelse af stueetagen, har man direkte adgang til boligens private terrasse. På første sal findes boligens primære badeværelse, samt 3 veludnyttede værelser.

Alle rum er udstyret med store gulv-til-loft vinduespartier, der sikrer en optimal udnyttelse af det naturlige lysindfald.

Lækre penthouselejligheder med egen tagterrasse

Penthouselejlighederne er 62-92 kvm store, og indeholder alle 3 værelser. De 14 penthouselejligheder er opført med private tagterrasser, der med deres sydvendte placering, giver optimale muligheder for udnyttelse af solens stråler. Ligesom i resten af bebyggelsen, er der lagt stor vægt på lysindfaldet. Særligt de store glaspartier i tagkonstruktionen, resulterer i et helt aldeles eminent lysindfald. Desuden foregår adgangen til lejlighederne via egen elevator.

Lejlighederne er enkelt konstrueret, og deres lave krav til vedligeholdelse, betyder at boligerne henvender sig til de fleste husstande.

Central beliggenhed på Amager

Den centrale placering på Amager, betyder at tilflytterne i Kirsebærhaven har alt inden for en radius af to kilometer. Placering mellem Amager Strand og Ørestad, resulterer i et hav af institutionstilbud til både børn og unge, idrætsforeninger og indkøbsmuligheder.

Særligt storcentret Fields ved Ørestad station, har med små to kilometers afstand fra Kirsebærhaven, masser at byde på når det kommer til shopping, spise og indkøb.

Glimrende infrastruktur

De infrastrukturelle forhold er helt i top. Fra den nærtliggende Tårnby Station, afgår der hyppige Øresundstoge, der forbinder Tårnby med Sverige og resten af landet. Inden for kort afstand findes indtil flere metrostationer, mens der også fra Tårnby afgår adskillige buslinjer.

Afstanden til Amagermotorvejen er minimal, og her er bilisten nemt forbundet med det Københavnske og sjællandske motorvejsnet.

 

Lignende byggerier (131)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Faciliteter

Elevator
Have
Legeplads
Tagterrasse
Terrasse

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Ejendomsmægler
  • Byggestart
  • Antal enheder
  • Energimærke
  • Mølbak
Scroll Up