kirsebærparken projektbyggeri lyngby
kirsebærparken projektbyggeri lyngby
kirsebærparken projektbyggeri lyngby

Kirsebærparken

Lyngby
Lejeboliger · Færdig

Beskrivelse

Kirsebærparken består af 32 nyopførte rækkehuse, der varierer fra 133 til 144 kvm. Disse kvadratmeter indebærer både funktionel kælder, spisekøkken, rummelig stue, hvorfra der vil være udgang til en privat fliseterrasse. Ydermere er der tre potentielle soveværelser i hver bolig, der dog også kan benyttes til kontor eller lignende afhængig af den enkeltes ønsker.

Bo tæt på attraktive Lyngby

Kirsebærparken ligger som en lille oase i fredelige omgivelser. Boligen er til den moderne, ak­tive familie. Her fornemmes straks den gode beliggenhed og den charmerende arkitektur med flotte mursten og det attraktive lukkede gårdrum, hvor børnene trygt kan lege.

Med placeringen tæt på Lyngby får man derfor finde transport- og pendlermuligheder samt Lyngbys pulserende byliv. Lyngby er med Lyngby Storcenter, Magasin du Nord, Jo­hannes Fog og mere end 200 specialforretninger og spisesteder et attraktivt handelscentrum at bo i nærheden af. Ydermere er Dyrehaven, Lyngby Åmose, Eremitageslottet, Marienborg, Sorgen­fri Slot og Lyngby Sø også med til at gøre omgivelserne unikke.

Byggeriet er derudover inden for kort afstand af børneinstitutioner og skoler.

Lignende byggerier (3)

4 kommentarer

 • Roxsana Asher Ahmed
  12 måneder siden

  Hvordan kan jeg skrive mig på Vente liste til kirstebætparke Lyngby

 • Caroline L
  12 måneder siden

  Jeg vil høre, om I har lejlighed på ca. 708-90 m2 da jeg ikke kan se noget på ovenstående link? Jeg tænker på 2 værelses lejlighed? Og eventuelt linket, hvor jeg kan skrive mig op på ventelisten? Mange tak, Caroline

  • Troels - Nybygget.dk
   12 måneder siden

   Hej Caroline,

   Vi her hos Nybygget samarbejder ikke (endnu) direkte med Kirsebærparken. Du skal derfor tage kontakt via deres egen hjemmeside.
   Held og lykke

   Troels – Nybygget.dk

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Faciliteter

Terrasse
Udendørs parkering

Yderligere information

 • Bygherre
 • Antal enheder
 • Energimærke
 • Website
Scroll Up