eBoligadvokat
kirsebærparken projektbyggeri lyngby
kirsebærparken projektbyggeri lyngby
kirsebærparken projektbyggeri lyngby

Kirsebærparken

Lyngby
Lejeboliger · Under opførelse
Fra 7.600 kr pr. md.

Beskrivelse

Kirsebærparken består af 32 nyopførte rækkehuse, der varierer fra 133 til 144 kvm. Disse kvadratmeter indebærer både funktionel kælder, spisekøkken, rummelig stue, hvorfra der vil være udgang til en privat fliseterrasse. Ydermere er der tre potentielle soveværelser i hver bolig, der dog også kan benyttes til kontor eller lignende afhængig af den enkeltes ønsker.

Bo tæt på attraktive Lyngby

Kirsebærparken ligger som en lille oase i fredelige omgivelser. Boligen er til den moderne, ak­tive familie. Her fornemmes straks den gode beliggenhed og den charmerende arkitektur med flotte mursten og det attraktive lukkede gårdrum, hvor børnene trygt kan lege.

Med placeringen tæt på Lyngby får man derfor finde transport- og pendlermuligheder samt Lyngbys pulserende byliv. Lyngby er med Lyngby Storcenter, Magasin du Nord, Jo­hannes Fog og mere end 200 specialforretninger og spisesteder et attraktivt handelscentrum at bo i nærheden af. Ydermere er Dyrehaven, Lyngby Åmose, Eremitageslottet, Marienborg, Sorgen­fri Slot og Lyngby Sø også med til at gøre omgivelserne unikke.

Byggeriet er derudover inden for kort afstand af børneinstitutioner og skoler.

Kort

Lignende byggerier (3)

Skriv en kommentar

Forventet indflytning
Lejlighedsstørrelser
Værelser

Yderligere information

  • eBoligadvokat
Scroll Up