kobberhuset
kobberhuset
kobberhuset

Kobberhusene

Rødovre · IrmaByen
Ejerboliger · Færdig

Beskrivelse

Kobberhusene i IrmaByen, Rødovre, består af 16 eksklusive townhouses med smukke danske Strøjer-tegl i hver sin individuelle, naturlige nuance samt detaljer i kobber.

Kobberhusene, moderne byhuse

Byhusene, de såkaldte Townhouses, er i tre plan indendørs, mens der øverst er private tagterrasser til hver boligenhed, hvor beboerne kan nyde udsigt over det grønne IrmaByen.

Med Kobberhusenes enkle linjer og stilrene fremtoning har arkitektfirmaet Vilhelm Lauritzen skabt en helt særlig række huse, der lever op til kræsne krav om funktionalitet og æstetik.

Her mødes inde- og uderum i et stilrent og samtidig klassisk udtryk, og skaber de optimale rammer for moderne livsstil.

Lyse boliger

Med rummelighed og store lysindfald inviterer boligerne i tre etager på moderne og personlig indretning for familier med både små og store børn, og giver trivslen de bedst tænkelige rammer. Boligerne er i klassisk skandinavisk stil, hvor der er skabt optimale rammer for at lyset kan strømme ind.

Boligens store køkken-alrum er belagt med smukke fliser – robuste og nemme at vedligeholde. Med direkte udgang til den store vestvendte terrasse og vandspejlet, fremstår rummet lyst og enkelt med god plads til familien og gæster.

De små forhaver mod det lille gadeforløb giver intimitet og læ i trygge omgivelser. Private terrasser, ud til områdets fine vandforløb på husenes modsatte side, gør udelivet ganske særligt med skøn udsigt til træernes spejling i vandets overflade.

Boligens store køkken/alrum er belagt med smukke fliser – robuste og nemme at vedligeholde. Med direkte udgang til den store vestvendte terrasse og vandspejlet, fremstår rummet lyst og enkelt med god plads til familien og gæster.

I køkkenet fra HTH er der ikke sparet på noget. De rene nordiske flader, de avancerede hvidevarer og de stilrene armaturer gør gastronomiske tryllerier af enhver art enkle og sjove for alle. Her banker boligens hjerte og fungerer som et naturligt centrum for beboerne.

Lignende byggerier (8)

Skriv en kommentar

Størrelser
Værelser

Faciliteter

Have
Tagterrasse
Terrasse

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Byggestart
  • Antal enheder
  • Website
Scroll Up