Advice Ejendomsadministration
købke hus Carlsberg Byen
købke hus Carlsberg Byen
købke hus Carlsberg Byen
købke hus Carlsberg Byen
købke hus Carlsberg Byen
købke hus Carlsberg Byen

Købke Hus

Ejerboliger · Færdig
Fra 3.995.000 kr

Beskrivelse

Midt i den nye bydel, Carlsberg Byen, har man opført Købke Hus. Huset er på samlet 15.000 kvm, hvoraf 5.000 af disse vil være til erhverv, 1.000 til dagligvare butikker, mens de sidste 9.000 vil bestå af 41 boliger (34 lejligheder og 7 rækkehuse). Erhvervsdelen vil være ud mod den fredede Ny Carlsberg Vej, der er i gang med at blive retableret med nye træer og de oprindelige brosten. Rækkehusene vil vende ud mod det grønne areal ved Humle By, lejlighederne ud mod Købkes Plads, mens der i selve byrummet, Købkes Plads, vil blive lagt café og detailhandel. Under jorden vil der være parkeringskælder.

Som beboer i Købke Hus vil du bo blot 700m fra metro, 600m S-togstation og altså have en park lige ude foran døren.

Købkes Plads

På Købkes Plads kan du sidde og nyde aftensolen, og når den går ned, skaber diskrete lys i træerne masser af stemning på pladsen. Træerne er hensynsfuldt placeret, da man ikke bare har plantet dem i lige linje, men placeret disse så de skærmer for vinden. På den modsatte side af ejendommen munder et fredeligt, grønt strøg ud i byhaven “Vesten for Humlen”, hvor der er legeplads.

Luksuriøse rækkehuse med højt til loftet

De syv rækkehuse i Købke Hus er på 153 m2 i tre etager med indgang fra gården og hele to private haver. De luksuriøse og meget fleksible boliger er indrettet med ekstra højt til loftet; i det store, lyse køkken-alrum er der næsten fire meter op. Underetagen rummer også et praktisk bryggers, mens opholdsstue og soveværelser er placeret på overetagerne.

Eksklusive lejligheder med stor variation

De lyse lejligheder med klinker og smukke egetræsgulve spænder fra en veldisponeret etværelses lejlighed på 42 m2 til meget rummelige, femværelses familieboliger på 129 m2. Derfor er indretningen selvfølgelig også vidt forskellig. Alle lejlighederne har store vinduespartier, der lader lyset strømme ind i rummene, og egen altan eller have. Derudover rummer ejendommen otte eksklusive lejligheder på op til 167 m2 i to etager. De har en fantastisk udsigt ud over Carlsberg Byen, og størsteparten har egne haver, 1-2 altaner eller tagterrasser.

Bo i Københavns historiske, nye bydel; Carlsberg Byen

Som beboer i Købke Hus vil du være boende i et af Københavns mest spændende kvarterer. Området var ind til 2006 et industrikvarter for Carlsberg bryggeriet, men selvom ‘tidligere industrikvarter’ ikke virker indbydende, så skal man ikke tage fejl. Carl Jacobsen, Carlsbergs grundlægger, og senere hans søn, J.C. Jacobsen, dyrkede, at deres ansatte skulle have flotte bygninger og udødelig arkitektur at se på og arbejde i. Derudover havde J.C. Jacobsen en enorm kærlighed til København, han var bl.a. med at til at dedikere København Den Lille Havfrue og området skal ses som endnu en gave fra J.C. Jacobsen.

Området var indtil 2006 lukket for offentligheden, men de ikoniske bygninger og skulpturer har siden trukket lokale og turister til i stor stil. Du vil derfor bo omringet af nogle af landets mest historiske bygninger i et lige så historisk område. Når hele Carlsberg Byen står færdig, vil 15% af bygningerne være fra Carlsbergs bryggeriet. Derudover er der flere spændende nybyggerier under opførelsen og enkelte færdige i området, som du kan finde links til længere nede på siden.

Opkaldt efter endnu en historisk dansker

Billedkunsten blomstrede i første halvdel af 1800-tallet, og københavneren Christen Købke (1810-48) var en af den danske guldalders helt store malere. Han er især anerkendt for sine portrætter og fine landskabsbilleder, og han fandt gerne sine motiver i den by, han boede i – f.eks. på Østerbro og ved søerne.

Kort

Vesterfælledvej 64, 1750 København, Danmark

Lignende byggerier (7)

Skriv en kommentar

Forventet indflytning

Yderligere information

  • Gloove
Scroll Up