Koldinghave
Koldinghave
Koldinghave
Koldinghave
Koldinghave
Koldinghave
Koldinghave

Koldinghave

Kolding
Ejerboliger · Under opførelse
Fra 2.695.000 kr

Beskrivelse

Koldinghave består af 42 rummelige ejerlejligheder, fordelt i seks punkthuse med varierende facadehøjde fra tre til fem etager. Projektet henvender sig til både enkeltpersoner, den lille børnefamilie og det ældre ægtepar. Byggeriet går derfor på tværs af generationer.

Projektbyggeri tæt på charmerende bymidte

Byggeriet ligger tæt på Kolding Bymidte, der er en charmerende bymidte med et utal af spændende specialforretninger, butikskæder og varehuse, mange af dem beliggende i gamle arkitektoniske perler. Her er ni gågader, adskillige grønne områder og en å, der snor sig gennem bymidten. Ydermere er der et internationalt kendte museum, med udsigt over Slotssøen til den ene side og Kolding Bymidte til den anden.

Koldinghave – tæt integreret med den omkringliggende park

Det har været et fokuspunkt for arkitekterne at få byggeriet til at være en integreret del af Kolding og det omkringliggende parkområde. Bygningerne vil skulle udstråle ro og give plads til naturen omkring, hvor bl.a. murstenen skal interagere med parken. Ydermere vil de varierende facadehøjder gå fra at være højest tættest på byen og støt blive lavere for at give indtrykket af at boligerne glider ud i naturen. Boligerne vil derudover ligge på et grønt tæppe, da der vil være græs overalt omkring bygninger ud over på stierne mellem punkthusene.

Ydermere har det været essentielt for arkitekterne at placere de seks punkthuse i forhold til hinanden, så alle seks får det optimale ud af dagslyset, hvilket vil gøre boligerne lyse og rummelige.

Koldinghave vil derfor alt-i-alt tilføje seks kvalitetspunkthuse til Kolding med fokus på diversitet, integreret natur og optimale lysforhold.

Lignende byggerier (2)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Totalentreprenør
  • Ejendomsmægler
  • Byggestart
  • Antal enheder
  • Energimærke
  • Website
Scroll Up