Kong Knuds Park

Kong Knuds Park

Smørum
Ejerboliger · Færdig
Fra 3.245.000 kr

Beskrivelse

Kong Knuds Park i Smørum er en bebyggelse bestående af 48 rummelige boliger fordelt på to etager. Byggeriet tæller boliger i størrelsen 116-121 kvm fordelt på fire værelser. Parken består af ni separate byggerier med 4 eller 6 boliger i hver, alle med egen terrasse, have og parkeringsplads. Alle boliger er opført efter den frivillige bygningsklasse for 2020, den strengeste energiklasse i bygningsreglementet. Priser starter fra 3.245.000 kr.

Bygningsklasse 2020

Boligerne i Kong Knuds Park er opført efter den strengeste bygningsklasse i bygningsreglementet, BK2020. Bygningsklassen er ikke på nuværende tidspunkt et lovkrav, men repræsenterer retningslinjerne for fremtidige byggerier. De strenge energikrav udgør derfor en fremtidssikring af lejlighederne, som altså også fremover vil være attraktive for købere. For at overholde de strenge krav er bygningerne udstyret med ekstra isolering, 3-lags energiruder, solceller på tagkonstruktionen og et mekanisk ventilationsanlæg til genbrug af eksisterende varme.

Indretning omfatter desuden gulvvarme i stueplan og på 1.sals badeværelse, hvidevarer fra Siemens, og parketgulve i asketræ med hvid matlak.

Familevenlig forstad

Boligerne ligger placeret i Smørumnedre i det spirende område omkring Kong Svends Høj. Nærmiljøet kendetegnes af et større udbud af børneinstitutioner, skoler og fritidstilbud og egner sig derfor særligt til børnefamilier, eller familier med planer om udvidelse. Parken er desuden omkranset af flere grønne arealer med bakker, dale skove og moser, hvor mulighederne for gå-, løbeture og afslapning er rigelige. Smørum byder også på et rigt antal platforme for idrætsaktiviteter, med både fodboldklub og idrætscenter indenfor to-tre kilometers afstand af Kong Knuds Park.

Indkøb kan foretages i Smørum Centret eller i nabobyen Måløv, mens de offentlige transportmuligheder med S-tog fra enten Måløv eller Kildedal station på Frederikssundsbanen forkorter turen til og fra København betragteligt.

Lignende byggerier (2)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Faciliteter

Have
Terrasse
Udendørs parkering

Yderligere information

  • Bygherre
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
  • Energimærke
  • Website
Scroll Up