Sales Styling
Kongehusene

KongeHusene

Smørum
Ejerboliger · Færdig
Fra 3.800.000 kr

Beskrivelse

KongeHusene består af 30 bæredygtige rækkehuse i idylliske nordsjællandske omgivelser i Smørum. Boligerne varierer i størrelsen fra 126-134 kvm og huser udover køkken og opholdsrum, 4 soveværelser og badeværelser. Hver bolig har egen for- og baghave med plads til leg og afslapning. Desuden følger med samtlige boliger en carport med tilhørende skur/depotrum. Der er gulvvarme i hele boligen, mens store vinduespartier sikrer effektiv gennemlysning af det store opholdsrum. Priser starter fra 3.800.000 kr.

Tæt på naturen

KongeHusene er placeret i historiske omgivelser i den nye del af Smørum. Flere byggerier er på vej i området, hvor Kong Svends Høj udgør et populært besøgsmål for både beboere og besøgende. Mod vest strækker de grønne arealer sig mod nabobyen Veksø. Flere stisystemer indbyder her til gå- og løbeture i rolige omgivelser med højt til himlen.

Familievenlig by

Smørum udgør en fuldendt base for hele familien. Her er rige muligheder for dagligvareindkøb, mens flere skoler og daginstitutioner sætter sit præg på hverdagen i området. Et effektivt netværk af cykelstier sikrer transporten rundt i området for de små, mens du i bil kommer nemt til og fra de forskellige institutioner og gøremål i byen. Fra Måløv Station, 10 minutters kørsel fra Kongehusene på cykel, faciliteres transporten til København. Turen til Hovedbanegården tilbagelægges således på 25 minutter.

Lignende byggerier (2)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Faciliteter

Garage
Have
Skurfacilitet

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Ingeniør
  • Totalentreprenør
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
  • Website
Scroll Up