Kridtholmen
Kridtholmen
Kridtholmen
Kridtholmen
Kridtholmen

Kridtholmen

København · Sydhavnen
Ejerboliger / Lejeboliger · Færdig

Beskrivelse

Kridtholmen består af 22 ejerlejligheder og 106 lejelejligheder opført som to vinkelformede bygninger, der åbner op mod sydvest til Teglværkshavnen. Byggeriet, som stod færdigt i 2014, har glatte hvide betonfacader og altaner med hvide glasværn samt store vinduespartier.

Byggeriet er opført i trapper fra 4 etager til 7 etager og under byggeriet findes parkeringskælderen med elevator til opgangene. Der er ligeledes depotrum og cykelparkering i både kælder og i gården. Gårdmiljøet er grønt og med legeplads til børnene, som også kan få stor glæde af den Grønne Kile som Kridtholmen grænser op til. Her findes træer i varierende højde og god plads til leg og afslapning.

Lejlighederne har en fantastisk udsigt til vandet og det smukke grønne område. Stuelejlighederne har alle hyggelige, vestvendte terrasser, og de øvrige lejligheder har en eller to altaner.

Solceller på taget udnytter solens stråler til gavn for dig, mens sedumbelægning på tagfladerne reducerer vandtilstrømningen til kloaksystemerne samt tilføjer en smuk og funktionel finish til boligernes udtryk.

Lignende byggerier (131)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Faciliteter

Altaner
Cykelkælder
Depotrum
Elevator
Legeplads
Parkeringskælder
Solceller
Terrasse

Yderligere information

  • Bygherre
  • Totalentreprenør
  • Antal enheder
  • Energimærke
Scroll Up