Kronborg Strandby
Kronborg Strandby
Kronborg Strandby
Kronborg Strandby
Kronborg Strand

Kronborg Strand

Helsingør
Ejerboliger · Under opførelse
Fra 2.550.000 kr

Beskrivelse

Kronborg Strands 156 nye boliger bliver fordelt på i alt 24 huse og får direkte udsigt til Kronborg Slot og stranden. Kronborg Strand har tre typer huse: Strandvillaen, strandhusene og byhusene med variationsmuligheder indenfor hver type.

Strandvillaerne er eksklusive boliger i to til tre etager og ligger i første formation med panoramisk udsigt og ophold mod vandet.

Byhusene er de højeste hustyper i op til 6 etager. Disse er tænkt som etageboliger med udsigt og beskyttet ophold på indeliggende terrasser eller altaner

Strandhusene er i varierende højde med mulighed for både eksklusive og komfortable boligtyper. Strandhusene vil være placeret tæt på vandet.

Med stranden som nabo

Alle boligerne vil være gennemlyste gennem store, brede vinduespartier, der vil give udsigt over havet og strandengen. Boligernes indre er inspireret af stranden, hvor det lyse trægulv skaber en moderne lethed i boligens udtryk. Interiøret er fra HTH og hvert badeværelse er med stilrene klinker.

Dette skaber de optimale muligheder for at indrette boligen, så den passer perfekt ud fra ens forventninger til en bolig for stranden.

Med kysten som nabo

At bo midt i én af Danmarks mest charmerende kystbyer, med historisk verdensarv og lystbådehavn som naboer – tilmed midt på stranden, hører til sjældenhederne.

Facaderne i træ og farvet beton i gyldne nuancer smelter sammen med omgivelserne, strandengen og marhalmen, og tilfører bebyggelsen et markant ydre. Som en moderne og æstetisk signatur i området.

Lignende byggerier (3)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Antal enheder
  • Energimærke
  • Website
Scroll Up