Kubehusene
Kubehusene

Kubehusene

København · Ørestad
Ejerboliger · Færdig
Fra 1.825.000 kr

Beskrivelse

Kubehusene består af 64 funktionelle, lyse familieboliger i Ørestaden, der kommer i varierende typer i 2-4 værelses. Det har været et fokus hos bygherren og arkitekterne ikke blot at skabe moderne familieboliger, men ligeledes boliger til den moderne storbyfamilie.

Alle boligerne kommer med enten altan, terrasse eller tagterrasse. Enkelte boliger kommer med både tagterrasse samt to altan begge på 6 kvm. I stueetagen får man terrasse ud til gården, der er mulig at afskærme fra fællesarealet. En stor del af boligerne har altaner til begge sider, mens enkelt har hele tre altaner.

Indvendigt er lyse materialer og farver, sammen med lysindfaldet fra vinduespartierne, med til at skabe en let stemning i lejlighederne.

Funktionelle boliger i en funktionel bydel

Boligerne er bygget målrettet mod at skabe funktionelle boliger, der er inspireret af det omkringliggende kvarter, hvor infrastrukturen er i højsædet. Man finder indkøb inden for gåafstand, mens den offentlige transport kan tage én til hele København på få minutter med metrosystemet samt bus- og togforbindelser giver fri mulighed for at komme til resten af Sjælland ganske hurtigt. Motorvejen er herudover få minutter væk i bil. Samlet gør det Ørestad til en af Danmarks optimale pendler byer om man arbejder i eller uden for København.

Derudover finder du børnehave, skole, gymnasium, bibliotek, Field’s shoppingcenter, sportsaktiviteter, Fælleden, Royal Arena, skøjtehal, caféer og meget mere inden for ti minutters gang.

Byggeriet er en af de moderne stilarter, man finder på Amager. En stor del af nybyggerierne på Amager er ligesom Kubehusene pakhuse, der er inspireret af Manhattans bygninger. Boligerne kommer i flere etager, hvor de lige kanter, varierende facadeudtryk og mange etager giver et klassisk urbant look.

Lignende byggerier (131)

Skriv en kommentar

Størrelser
Værelser

Faciliteter

Altaner
Tagterrasse
Terrasse

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Ingeniør
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
  • Energimærke
  • Website
Scroll Up