BusyBees
Kunstnerkarréen facade Ørestad
Kunstnerkarréen Køkken Ørestad
Kunstnerkarréen stue/Køkken Ørestad
Kunstnerkarréen stue Ørestad
Kunstnerkarréen stue Ørestad
Kunstnerkarréen stue Ørestad
Kunstnerkarréen badeværelse Ørestad

Kunstnerkaréen

Ørestad
Lejeboliger · Under opførelse
Fra 11.700 kr pr. md.

Beskrivelse

Midt i Arenakvateret i Ørestad, finder vi ejendommen Kunstnerkaréen. Kunstnerkarréen består af 95 lækre lejeboliger, der er fordelt på byhuse og lejligheder. Lejlighederne er på 2-5 værelser, mens byhusene udelukkende består af 5 værelser. Der er opført 28 byhuse, og 67 lejligheder. Boligerne er 59-128 m2 store. De fleste af boligerne i Kunstnerkaréen kommer med enten egen altan, terrasse eller tagterrasse. I kælderen er der anlagt en parkeringskælder, med en kapacitet på 56 biler.

Moderne arkitektur og fredet natur

Arenakvarteret i Ørestad er ved at etablere sig som en bydel, hvor kontrasten mellem moderne arkitektur og den fredede natur, går op i en højere enhed. I Kunstnerkaréen bor man i kort afstand til Fields, der byder på shopping, biografoplevelser og mulighed for restaurations- og cafebesøg. I området er der desuden etableret indtil flere vuggestuer og børnehavner, mens skolegang er muligt i den nyligt åbnede Kalvebod Fælled Skole. I nærområdet finder man desuden Ørestad skole, samt bydelens gymnasielle institution.

Det øvrige København

Fra Arenakvarteret er du i kort afstand til både Ørestad og Vestamager Metro. Herfra tager det cirka 15 minutter til det centrale København, mens lufthavnen er blot 6 minutters togrejse væk. I bil kan den nærtliggende Øresundsmotorvej anvendes, hvorfra du er godt forbundet med det sydsvenske og københavnske motorvejsnet.

Kort

Lignende byggerier (21)

Skriv en kommentar

Værelser

Faciliteter

Altaner
Parkeringskælder
Tagterrasse

Yderligere information

  • Bygherre
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
  • Website
  • Advice Ejendomsadministration
Scroll Up