Kunstnerkarréen facade Ørestad
Kunstnerkarréen Køkken Ørestad
Kunstnerkarréen stue/Køkken Ørestad
Kunstnerkarréen stue Ørestad
Kunstnerkarréen stue Ørestad
Kunstnerkarréen stue Ørestad
Kunstnerkarréen badeværelse Ørestad

Kunstnerkaréen

Ørestad
Lejeboliger · Under opførelse
Fra 11.700 kr pr. md.

Beskrivelse

Midt i Arenakvateret i Ørestad, finder vi ejendommen Kunstnerkaréen. Kunstnerkarréen består af 95 lækre lejeboliger, der er fordelt på byhuse og lejligheder. Lejlighederne er på 2-5 værelser, mens byhusene udelukkende består af 5 værelser. Der er opført 28 byhuse, og 67 lejligheder. Boligerne er 59-128 m2 store. De fleste af boligerne i Kunstnerkaréen kommer med enten egen altan, terrasse eller tagterrasse. I kælderen er der anlagt en parkeringskælder, med en kapacitet på 56 biler.

Moderne arkitektur og fredet natur

Arenakvarteret i Ørestad er ved at etablere sig som en bydel, hvor kontrasten mellem moderne arkitektur og den fredede natur, går op i en højere enhed. I Kunstnerkaréen bor man i kort afstand til Fields, der byder på shopping, biografoplevelser og mulighed for restaurations- og cafebesøg. I området er der desuden etableret indtil flere vuggestuer og børnehavner, mens skolegang er muligt i den nyligt åbnede Kalvebod Fælled Skole. I nærområdet finder man desuden Ørestad skole, samt bydelens gymnasielle institution.

Det øvrige København

Fra Arenakvarteret er du i kort afstand til både Ørestad og Vestamager Metro. Herfra tager det cirka 15 minutter til det centrale København, mens lufthavnen er blot 6 minutters togrejse væk. I bil kan den nærtliggende Øresundsmotorvej anvendes, hvorfra du er godt forbundet med det sydsvenske og københavnske motorvejsnet.

Lignende byggerier (22)

Skriv en kommentar

Værelser

Faciliteter

Altaner
Parkeringskælder
Tagterrasse

Yderligere information

  • Bygherre
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
  • Website
Scroll Up